XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur hitta .pfx filer


En stationär eller bärbar dator lagrar typiskt hundratusentals, till och med miljontals filer och Internet har ett oräkneligt antal filer tillgängliga. Anmärkningsvärt, kan moderna sökverktyg hitta enskilda filer eller grupper av filer i stunder, trots det stora antalet objekt att söka. Att hitta .pfx filer på datorn eller på Internet är en enkel uppgift.

Instruktioner

1 Vet du vad du letar efter. Filer med en PFX förlängning kan skapas av två mycket olika typer av programvara. First Choice ordbehandlingsprogram använder PFX förlängning för de dokument som skapar. Program som skapar säkerhetsfiler som kallas PKCS certifikat också skapa .pfx filer.

Att veta vilken typ av fil du söker efter kommer att bidra till att rikta din sökning.

2 Söka igenom datorn. Om du letar efter .pfx-filen på din dator, använd sökfunktionen. Klicka på "Start" och typ "PFX" i sökrutan för att leta efter denna utvidgning i datorns filer. Om ingen sökrutan är omedelbart synliga, klicka på "Sök" för att öppna lådan.

Om du letar efter PFX dokumentfiler som skapats av ett ordbehandlingsprogram, då dina standard sökparametrarna ska vara bra. Men om du söker efter PFX säkerhetsfiler, måste du justera sökparametrarna att söka efter filer som normalt inte ingår i en standardökning. Använd "Avancerad sökning" funktioner för att expandera söker att inkludera "dolda" eller "systemet" filer.

3 Söka på Internet. Om du vill hitta .pfx filer på Internet, använda en sökmotor och söka på frasen "PFX-fil." Sökresultaten kommer att identifiera ett stort antal webbplatser som har information om .pfx filer för både säkerhetstypen och typ ordbehandlings.