XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Varje domännamn tilldelas en IP (Internet Protocol) som gör det möjligt för datorer att identifiera och kontakta webbplatsen. I huvudsak är IP-adressen till ett domännamn som ett telefonnummer är att en person. Ta reda på IP-adressen för en webbdomän är en enkel sak att använda en onlinetjänst.

Instruktioner

1 Hitta IP-adressen för ett domännamn med hjälp av CQ Counter Whois webbplats. Skriv in domännamnet och klicka sedan på "Whois" för att komma igång. I resultatet ingår varje IP-adress associerad med domänen, liksom en förteckning över IP-adresser för varje domännamnssystemet (DNS) server för webbplatsen. Du kan även se den exakta platsen i samband med domännamnet IP-adress på en karta och med numeriska koordinater (latitud och longitud).

2 Använd HCI Data konvertering verktyg för att ändra en värd (domän) namn till en IP-adress. Skriv in hela domännamnet och klicka sedan på "Hitta IP-adress." Systemet visar IP, liksom platsen för webbplatsen. Tänk på att platsinformationen är inte 100 procent korrekt.

3 Besök Du får Signal Omvänd IP Domain Check verktyg för att hitta IP-adressen associerad med domänen. Efter att ha tryckt på knappen "Check", visas IP-adressen förknippad med det domännamnet inom parentes på nästa rad. Navigera vänstra panelmenyn för att visa platsen för IP-adressen. Kopiera och klistra in IP-adress i "Remote Address" rutan för att ta reda på de exakta koordinaterna och karta över webbplatsens nätverksadress.