XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Installera en programpool är ett jobb för någon som är bekant med webbplatser, samt Internet. Den idealiska personen redan har ett antal webbplatser som körs på samma server. En programpool gör att webbplatser för att köras separat från varandra, även om de kan ha samma värden. En arbetsprocessen faktiskt driver en webbplats. Varje pool har mer än en arbetsprocess drift. En programpool kopplar samman flera applikationer till en uppsättning av en eller flera arbetsprocesser. Poolen identitet är kontonamnet under vilket poolen körs som Network Service eller Lokalt system.

Instruktioner

1 Öppna Internet Information Services (IIS) Manager-sidan genom att högerklicka på programpoolen behållaren. Eftersom Internet Information Services Manager är på alla Internetleverantörer, när du klickar på en HTTP-fil, IIS sidan (s) kommer att komma upp. Installation innebär att skapa programpoolen, i det här fallet eftersom de flesta Internet-program redan har programmet tillgängliga för konsumenterna. Programpoolen inställningar endast köras när du ansluter till Internet med HTTP sida. Du måste också ha IIS 6 för att utföra de här stegen.

2 Välj "New Application" root kommando från genvägsmenyer.

3 Namnge den nya program poolen, välja "Använd standardinställning" alternativet. Detta skapar nya programpoolen.

4 Högerklicka på webbplats (er) som kommer att använda denna programpoolen. Gör detta genom att välja "Egenskaper" för att avslöja arket Website Egenskaper.

5 Välj fliken Arbetskatalog. Välj alternativet där som hänför sig till just din webbplats.

6 Starta arbetsprocessen från tid till annan för att hålla poolen går bra. Den standard redan programmerats in i processen är 29 timmar, men du kan anpassa det till dina egna önskemål. Ju fler användare som deltar i programpoolen, desto större är risken säkerhet.

Tips

  • Programpooler gör att få massor av information enklare och säkrare, särskilt om varje webbplats har sin egen programpool.
  • Skapa programpooler kommer att förhindra alla webbplatser på en server från att krascha. Om en webbplats kraschar och det har en separat ansökan poolen från andra webbplatser, bara problemet webbplats kommer att krascha och andra webbplatser kommer att hålla i trim.
  • Du måste tala om för Internet Information Services Manager för att tillverka separata programpooler, annars chefen kommer klumpa webbplatser i en programpool standard en och ingen förändring kommer att ske om risken eller säkerhet på din webbplats (s).