XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur Jämför Internet hastigheter av MBPS


Internet anslutningshastigheter har ökat exponentiellt under de senaste 20 åren, från anslutningar uppringda först erbjuds i Nordamerika till bredbandsanslutningar erbjuds nu. Internetleverantörer erbjuder olika Mbps (megabit per sekund) priser, och olika länder har olika anslutningshastigheter tillgängliga.

förstå Megabit

Elektronisk information sorteras i bitar, med en bit som är en bråkdel av ett maskinskrivet tecken och 8 bitar är lika med ett tecken. En textsida har cirka 8000 bitar, och varje megabit är 1000 kilobit. Detta innebär att en Internet-anslutning som arbetar på 3 Mbps (megabit per sekund) kan överföra 3.000.000 databitar per sekund, eller hundratals sidor text eller information.

Mbps hastighet i USA

Enligt en rapport från Akamai har USA en genomsnittlig bredbandsanslutningshastighet på 3,9 Mbps, med den högsta medelhastigheten rapporteras i Rhode Island i oktober 2010. Bredbandsanslutning definieras av Akamai som mer än 2 Mbps, och "hög bredband" är anslutningar på 5 Mbps. Den snabbaste stad i USA är Sandy, Utah, med ett genomsnitt på 32,7 Mbps. Stater i New England och Southwest har de snabbaste medelhastigheter.

Internationell Internet hastigheter

Sydkorea har de högsta genomsnittliga bredbandshastigheter på någon nation på 14,6 Mbps, medan Japan kommer på andra plats med 7,9 Mbps. USA rankas 18: e internationellt. Schweiz, Belgien, Monaco, Kroatien, Slovakien, Rumänien, Danmark och Hong Kong spetsa till topp 10.