XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur kan jag identifiera en Key Logger?


Intrång i en dator som används för att vara något som bara en nörd med en stor datorvana kan göra. Keyloggers, dock har förändrat allt detta. Vem som helst som kan driva en enkel ordbehandlingsprogram kan nu hacka in i en dator. Så hur kan du säga om någon stjäl din personliga information med en nyckel logger? Enkel: Genom att använda en anti-nyckeln logger program.

Hårdvara keyloggers

Hårdvara keyloggers ofta fäst vid änden av sladden på datorer. De är små, cylindriskt formade enheter som vanligtvis gråaktig färg och arbete genom att stjäla data som skrivs på tangentbordet. Även keyloggers är nästan omöjlig att upptäcka genom program såsom anti-virus scanners, är deras nackdel att uppgifterna måste manuellt hämtas av användaren. Detta innebär att nyckeln logger användaren måste hämta nyckeln logger fysiskt. Du kan helt enkelt ta bort nyckeln logger och enheten kommer att stoppa inspelningen.

Nyckeln logger Removal Software

Programvara som är särskilt utformade för att rikta loggar tangenttryckningar är mycket mer tillförlitlig för att upptäcka dem än en generell anti-virus eller spyware program. Flera viktiga logger borttagning program finns tillgängliga online, inklusive Anti-Keylogger, Advanced Anti Keylogger och Keylogger Detector. (Se avsnittet Resurser.) I mars 2010 dessa program kostar från $ 29,99 till $ 39,99.

Antispionprogram

Även om inte 100 procent effektivt mot keyloggers, anti-spyware program, såsom Spyzooka och Spybot Search and Destroy, kommer sannolikt att upptäcka loggar tangenttryckningar. När ett sådant program installeras, bara göra en genomsökning, som vanligtvis tar cirka 30 minuter. Efter det är gjort, kommer programmet tillbaka en lista över möjliga hot och frågar om du vill att karantän dem. Klicka på "Ja" kommer att ta bort dem från datorn.

Antivirus mjukvara

Avast.com och AVG.com göra kombinationen anti-virus / anti-spyware-program. Dessa program är både generellt effektiva mot keyloggers men inte 100 procent effektivt, främst eftersom vissa keyloggers använder en annan typ av programmering i deras skapande än vanliga virus. De erbjuder ett visst skydd mot keyloggers, dock, och är värt att använda. När programvaran laddas ned och installeras, använda den för att göra en komplett systemkontroll. Om en dator har en nyckel logger, så borde det dyka upp i antingen anti-virus eller anti-spyware genomsökningar.