XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Öppen källkod content management system Drupal är en robust skapa och hantera webbplats plattform. Det är lätt att använda för icke-tekniska användare och människor som inte är webbutvecklare och är också lätt att konfigurera för programvaruingenjörer som behöver konfigurera den att användas av andra personer. Databasfrågor gjorda av Drupal webbplatser kan tillämpa onödig belastning på databasservern, vilket gör att webbplatsen för att potentiellt laddas långsammare. Genom att minska de frågor, kan du minska belastningen på databasservern och ger en snabbare lastning webbupplevelse för användarna.

Instruktioner

1 Minska antalet HTTP-begäranden som görs i Drupal genom att komprimera de CSS-filer och använda plattformen inbyggda Javascript-baserad aggregering av data för att skapa en cache som förbättrar sida laddningstider och minimerar antalet gånger som användarens webbläsare behöver fråga webbservern för bilder och annat innehåll på webbplatsen som krävs för att ladda som platsen gör i sin webbläsare.

2 Integrera med en tredje part content delivery network, eller CDN, kommer att minska den bandbredd som din Drupal webbplats måste konsumera för att läsa in innehåll för webbanvändare. Funktioner i Drupal som FILE_URL () och hook_file_server () tillåter Drupal webbplatser för att få fram data och annan information från innehållsleveransnätverk och visa den på webbplatsen utan att behöva förbruka någon bandbredd från den faktiska webbservern.

3 Lägg till ett Utgår rubrik, eller utgångs rubrik till dina Drupal webbsidor. Dessa kodade element löper ut webbplatsens innehåll och webbplats filer som är äldre än bogsera veckor. Genom att ställa in datum till något som är långt borta i framtiden, kommer användaren att kunna komma åt sin webbinnehåll snabbare eftersom det kommer att cachas på Drupal webbservern.

4 Omorganisera koden i din Drupal webbplats att ladda mer lätta elementen första och andra minneskrävande element senare. Till exempel bör du ladda CSS-formatdefinitioner först och sedan ladda Javascript, PHP eller andra skriptbaserade språk efter.