XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur konvertera en Blu-ray-film till en DivX


Blu-ray är en optisk skiva specifikation som använder blå laserljus för att lagra större mängder data än en DVD. Dessa skivor, vars primära syfte är att lagra filmer, kan konverteras och kodas med hjälp av DivX, i en enda datafil. DivX är en kodning av video specifikation som kan användas för att omvandla en Blu-ray-skiva till en enda AVI datafil. Det finns många fördelar med att konvertera en Blu-ray-film till DivX. En Blu-Ray omvandlas på detta sätt kan ses direkt från hårddisken, vilket minskar laddningstider, skiv repor, och behovet av specialiserade Blu-Ray visning programvara.

Instruktioner

1 Starta AVS Video Converter från sitt ursprungliga läge.

2 Vänsterklicka på "Bläddra ..." knappen och navigera till Blu-ray-film du vill konvertera till DivX.

3 Klicka på "Till AVI" -knappen längst upp till vänster delen av programmets huvudfönster. Detta ger en popup-dialogruta.

4 Välj "DivX" från profilväljaren i dialogrutan och klicka på "OK" -knappen. Detta kommer att ställa in produktionen filen som DivX och underhålla alla ljud- och videokvalitet.

5 Klicka på "Konvertera nu!" knappen i det nedre vänstra delen av programmets huvudfönster. Detta kommer att börja filkonvertering från Blu-ray till DivX. Beroende på storleken av filmen källan och hastigheten på din datorkonfiguration kan det ta en till flera timmar att slutföra.