XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Blu-ray är videostandard HD- skapad av Sony. Blu-ray-skivor har hög kapacitet och används för att lagra HD-video. En Blu-ray mapp kan skapas på datorn genom att "rippa" en Blu-ray-skiva. Denna process placerar alla enskilda filer i Blu-ray-skiva i en mapp. Att kombinera dessa filer till en enda fil, måste du konvertera Blu-ray mapp till en ISO, som kommer att fungera precis som en digital kopia av Blu-ray-skiva.

Instruktioner

1 Installera Pavtube Blu-ray Copy. Detta är ett litet program för att konvertera mellan Blu-ray och ISO-format. Det är tillgänglig för en avgift från utvecklarens webbplats, http://www.ripblurayformac.net/blu-ray-to-iso.html. En begränsad fri rättegång kopia kan också laddas ner.

2 Starta det installerade programmet.

3 Klicka på "Source" fältet för att välja platsen för Blu-ray mapp på din dator. Klicka på "OK" när du har valt mappen.

4 Klicka på "Target" fältet och välj "ISO". Programmet kommer att konvertera till detta format. Det kommer också att be dig att ange en plats att spara ISO-filen. Klicka på "Spara" för att spara inställningarna.

5 Klicka på "Start" för att starta konverteringsprocessen. Varaktigheten av konverteringen beror på storleken på Blu-ray-mappen. Från förloppsindikator kan du se hur mycket av omvandlingen har slutförts vid varje given tidpunkt.