XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows Media Player, även känt som "Media Player" är ett program som du kan använda för att lyssna på ljudfiler som WAVs eller MP3-filer. Media Player kan också användas för att hantera musik ligger på bärbara MP3-spelare. Beroende på vilken enhet du äger, kan du inte lägga till WAV ljudfiler till din bärbara MP3-spelare. Genom att använda en tom CD och Media Player, men du kan konvertera WAV till MP3.

Instruktioner

1 Sätt in en tom CD-skiva i datorn.

2 Öppna Media Player.

3 Klicka på "Burn" högst upp i Media Player.

4 Välj länken "Library" som ligger på vänster sida av Media Player. Flera olika knappar visas då i mitten av Media Player.

5 Välj knappen "Songs". Låtarna i Media Player visas.

6 Markera varje WAV fil du vill konvertera till MP3 i Media Player.

7 Dra WAVs över till "Burn List" som är placerad på den högra sidan av Media Player.

8 Klicka på "Start Bränn" under bränningslistan för att placera WAVs på den tomma CD-skivan. Lämna den tomma CD i datorn när denna process är klar.

9 Klicka på "Verktyg" längst upp i Media Player. Välj "Alternativ". Om du gör det öppnar fönstret Alternativ.

10 Välj "Rip Music" knappen längst upp i fönstret. Klicka sedan på "Format" drop box som kommer att visas i mitten av fönstret. Många val kommer att listas. Välj "MP3". Klicka på "Apply" för att spara inställningen och välj "OK" för att stänga fönstret.

11 Klicka på "Rip" högst upp i Media Player. Varje WAV du placeras på den tomma CD kommer att listas. Lådorna bredvid WAVs kommer också att kontrolleras av. Låt markeringar inuti lådorna.

12 Klicka på "Start Rip" och WAVs sparas på datorn som MP3-filer.