XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Creative Suite 3, mer allmänt förkortat och kallas CS3, är en programvarupaket som utvecklats och säljs av Adobe Systems. Detta paket innehåller olika grafiska och webbdesign program som Photoshop, Illustrator och Flash. Med Adobe Illustrator, programvara som vanligen används av konstnärer och ingår i CS3, är du kan skapa vektorbaserade konstverk. Till skillnad från pixel eller bitmappsbilder, kan du skala vektorer på obestämd tid utan att förlora kvalitet i bilden. Detta gäller text och stroke genom att omvandla texten till konturer, vilket gör textvektorerna.

Instruktioner

Typ eller text

1 Öppna önskat Adobe Illustrator-dokument genom att dubbelklicka på ikonen. Om Adobe Illustrator redan är öppet, gå till menyn "File" och välj "Öppna" för att söka efter önskat dokument.

2 Skriv in texten i dokumentet genom att välja "Text Tool." Klicka på önskat område och skriv text.

3 Välj "Selection Tool" från verktygspaletten eller klicka på "V" på tangentbordet. Markera texten du vill konvertera till konturer eller markera allt i layouten genom att klicka på "A" och "Ctrl" på tangentbordet.

4 Gå till menyn "Typ" och välj "Skapa konturer" eller klicka på "Ctrl" tillsammans med "Shift" och "O" på tangentbordet för att konvertera texten till konturer.

Strokes

5 Välj slag i Adobe Illustrator-dokument med markeringsverktyget.

6 Navigera till "Object" -menyn på toppen av Illustrator-dokument panelen.

7 Välj antingen "Visa Utseende" från menyn "Objekt" eller navigera längre ner i "Paths" sub-menyn och välj "Outline Stroke" för att konvertera slaget att beskriva.

Tips

  • Byt ut "Ctrl" -tangenten i klaviatur shorts med "CMD" -tangenten om du använder en Mac-dator.