XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur konvertera MIDI till WMA


MIDI-formatet är ett av de äldsta format av digitaliserade ljud. Det används poly-tonala ljud, som normalt tillverkas av synthesizer ingångar. Men trots att MIDI-format är fortfarande populär för sin tunga retro värde, är det inte praktiskt för moderna digitala ljudapplikationer. Lyckligtvis kan MIDI-toner kan lätt omvandlas till WMA, som är mycket lättare att hantera i en modern digital ljudinställning.

Instruktioner

1 Hämta en MIDI konverteringsverktyg. Eftersom MIDI-format är så gammal, många moderna konvertering verktyg inte stödja det. Det finns flera gratis program som du kan hitta på nätet, dock, inklusive BLAZE Media Pro. (Se avsnittet Resurser nedan för en nedladdningslänk.)

2 Samla alla dina MIDI-filer i en mapp. Detta gör att du kan konvertera dem alla i en "batch", snarare än en efter en. Skapa sedan en ny mapp. Detta kommer att vara för de nya WMA-filer.

3 Öppna konverteringsprogram och hitta "Bläddra" -knappen. Välj mappen med alla dina MIDI-filer, och sedan vänta på att omvandlingen listan att fylla.

4 Välj WMA som det nya formatet, och sedan välja den tomma mappen du skapade i steg 2 som målmappen. Tryck på eller "Kör" knappen "Konvertera" för att påbörja processen. När den är klar, kommer alla dina MIDI-filer finnas i WMA-format i din nya mapp.

Tips

  • Eftersom kvaliteten varierar så kraftigt mellan MIDI och WMA, kan det finnas någon fantom ljud i WMA formaterad fil.