XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur konvertera video till MPEG-format


MPEG videoformat, som skapats av Moving Picture Experts Group, är en populär om något föråldrad filmformat. MPEG-filer används oftast för online-fildelning och webbdistribution. MPEGs anställa koncernens MPEG-1 och MPEG-2 video och audio codec. Andra videoformat, såsom AVI och MP4 containrar, kan lätt förvandlas till MPEG-format med hjälp av en av många gratis online konvertering verktyg.

Instruktioner

Mediaconverter.org

1 Öppna mediaconverter.org (se "Resurser" för länk).

2 Klicka på "Ladda upp en fil" -knappen och hittar videon du vill konvertera. Därefter väljer MPEG som din output format. Icke-betalande användare av Media kan bara ladda upp filer upp till 100 MB.

3 Klicka på "Start" för att överföra filen till en MPEG. Klicka på länken för att fastna din MPEG efter konverteringen är klar.

Zamzar.com

4 Öppna Zamzar.com (se avsnittet "Resurser" för länk).

5 Klicka på "Välj fil" hitta videofilen. Efteråt, plocka MPEG för ditt mål format. Gratis användare av Zamzar kan inte ladda upp videoklipp över 100MB i storlek.

6 Ge Zamzar din e-post och klicka på den blå knappen "Konvertera". Du kommer att skickas ett meddelande med en videonedladdningslänk.

Tips

  • Om du vill öka den maximala filstorleken för Media och Zamzar, kan du köpa ett medlemskap med varje plats.