XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur konvertera Word till PDF gratis utan vattenstämpel


Du kan konvertera en Microsoft Word-dokument till en PDF antingen genom att använda betalas programvara eller genom att ladda ner PDF Printer Driver gratis. Några gratis eller rättegång PDF Converter program till en vattenstämpel på dokumentet med namnet på programmet som användes. Du skulle behöva köpa programmet för att ta bort vattenstämpeln. Med den fria förare, du bara skriva ut dokumentet som om du skriver ut den till en verklig skrivare och det finns ingen vattenstämpel att oroa sig för.

Instruktioner

1 Ladda ner Adobe Postscript skrivardrivrutin från Adobes webbplats. Välj föraren baserat på ditt operativsystem och språk föredra. Klicka på den och klicka sedan på "Fortsätt att ladda ner" -knappen på nästa sida.

2 Installera den nya PDF skrivardrivrutin. Dubbelklicka på ".exe" fil som du just hämtat. Installationsguiden startar; Följ anvisningarna på skärmen i guiden för att helt installera skrivardrivrutinen.

3 Öppna det dokument du vill konvertera till en PDF i Microsoft Word. Dubbelklicka på dokumentet från dess sökväg eller öppna den inifrån Word genom att klicka på "Öppna" ikonen i verktygsfältet Standard.

4 Klicka på "Arkiv> Skriv ut" (Word 2003 eller tidigare version) eller "Office-knappen> Print" (Word 2007) för att skriva ut dokumentet. Klicka på "Adobe PDF-skrivare" som skrivare för att skriva ut till och klicka sedan på "Skriv ut". PDF skrivardrivrutin kommer att konvertera dokumentet till en PDF och öppna den i Adobe PDF Reader.