XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur kopiera en Blu-ray-film till en hårddisk


Om Blu-Ray-skivor sönder eller skadas du inte kommer att kunna titta på film om du inte har en säkerhetskopia. Kopiera en Blu-ray-film till din hårddisk kan du spela upp mediefiler direkt från datorn, med hjälp av ett program som VLC, eller alternativt en DVD och Blu-Ray-programmet. Säkerhetskopiera Blu-Ray-skivor kräver mycket hårddiskutrymme. För att säkerhetskopiera och kopiera Blu-ray-filmer till din hårddisk du behöver en krusning program.

Instruktioner

AnyDVD HD (Shareware)

1 Ladda ner och installera AnyDVD. Följ anvisningarna på skärmen under installationen och starta om datorn om det behövs.

2 Högerklicka på ikonen AnyDVD i aktivitetsfältet, och klicka sedan på "Inställningar". Klicka på "Video Blu-Ray" i inställningarna till vänster. Kontrollera att "Aktivera Blu-Ray stöd", "Ta bort förbjudna användar verksamhet" och "Inaktivera BD-Live" är alla kontrolleras. Se "Ta bort irriterande annonser och släpvagnar" och "PowerDVD ..." är båda markerat. Klicka på "Ta bort Blu-ray-kod."

3 Klicka på "Val av språk, välj sedan" English "(eller ditt modersmål), klicka sedan på" OK ".

4 Sätt din Blu-ray-film till din hårddisk, högerklicka på ikonen AnyDVD i systemfältet. Klicka på "Rip Video DVD till hårddisk ..." Klicka på mappikonen och välj en plats för dina filer som ska lagras. Klicka sedan på "Kopiera DVD." När du har kopierat Blu-Ray-skiva till hårddisken kommer du att kunna spela upp videon tillbaka från dessa filer.

DVDFab HD Decrypter (Freeware)

5 Ladda ner och installera DVDFab HD Decrypter. Hela DVDFab paketet är shareware, men DVDFab HD Decrypter programmet kommer att fortsätta att arbeta även efter testperioden har löpt ut.

6 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "DVDFab" och sedan "DVDFab." Klicka på "HD Decrypter" och klicka på "Starta DVDFab."

7 Sätt din Blu-Ray-skiva i enheten och välj den från "Källa" i rullgardinsmenyn. Klicka på mappikonen bredvid "Target" och välj en mapp för din kopierade Blu-ray-film som ska lagras.

8 Klicka på "Blu-ray Full Disc" eller "Blu-Ray till Huvudfilm" till vänster, beroende på vad du föredrar, klicka på "Nästa".

9 Klicka på "Start" för att börja kopiera din Blu-ray-film till din hårddisk, en gång kopierade kommer du att kunna spela den från datorn.

TsRemux (Freeware)

10 Ladda ner och installera TsRemux. Denna programvara är helt gratis, men riktar sig till avancerade användare som använder teminology såsom "remuxing, '' strömmar", "PCR" och "M2TS."

11 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "TsRemux" och sedan "TsRemux."

12 Sätt din Blu-Ray-skiva i enheten och klicka sedan på "Bläddra". Bläddra till din Blu-ray-skiva sedan in i "BDMV" -mappen, sedan "Stream" och sedan dubbelklicka någon av de "m2ts" filer. M2ts filer är Blu-Ray mediaströmmar.

13 Klicka på "Output" "Bläddra" och välj en plats på filen för videon som ska lagras. Välj "AVC Video Stream" och sedan sedan andra ljud och textning strömmar du vill behålla. De första strömmarna i varje grupp av alternativ kommer att vara standardspråket.

14 Klicka på "Remux" för att börja kopiera din Blu-Ray till datorn.