XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur Koppla in en mikrofon i en dator


Mikrofoner kan vara ett användbart verktyg på din dator. Du behöver en mikrofon för att kommunicera via en VOIP telefon för att göra Internet telefonsamtal. En VoIP-telefon är en online telefon server som Skype eller Vonage. Företag och online klasser kräver att du ska kunna konferens på nätet. En mikrofon på en dator kan användas för videokonferenser. Mikrofoner används med program röstigenkännings eller att göra en sånginspelning.

Instruktioner

1 Anslut en mikrofon med en 1 / 8- eller 1/4-tums jack genom att kontrollera på framsidan och baksidan av datorn för att se om du har en inbyggd mikrofon hamn. Hamnen är en liten rund hål med en röd- eller rosafärgad ring runt omkretsen. De flesta datorer har en 1/4-tums-port. Vissa nyare datorer kan ha 1/8-tums-port. Om mikrofonen inte har någon av dessa uttag, behöver du en mikrofon som ansluts via USB-porten. Anslut mikrofonkabeln till datorn. Om mikrofonkontakten är inte rätt storlek, kan du få en adapter. Vissa mikrofoner kommer med adaptrar, som ibland kan påverka ljudkvaliteten; Därför är det bäst att hitta en mikrofon som passar in i din dator. När den är ansluten till uttaget, är mikrofonen klar att använda.

2 För att ansluta en mikrofon med en USB-kabel, hitta en ledig USB-port på datorn, och helt enkelt koppla in sladden. Mikrofonen är nu klar att användas.

3 Testa mikrofonen genom att klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör", "underhållning" och "Ljudinspelaren." Tryck på "Record" knappen och tala i mikrofonen. Om den gröna linjen rör sig upp och ner, är din mikrofon fungerar.

Tips

  • Vissa mikrofoner har en på / av-knapp inbyggd i mikrofonen. Om din har en strömbrytare, se till att omkopplaren är i läge vid inspelning.