XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur Ladda upp din Video Podcast på YouTube


Alla klockor videoklipp på YouTube nuförtiden. När du är klar med dina video podsändningsavsnitt, kan det vara en bra idé att starta en YouTube-kanal och öppna upp olika arenor exponering.

Instruktioner

1 Hur Ladda upp din Video Podcast på YouTube

För att ladda upp på YouTube, måste du skapa ett konto. Att skapa ett konto är gratis; bara gå hit: http://www.youtube.com/signup?next=my_account.

2 Fyll i din profil. Börja med kanalinformation: komma med en titel och beskrivning av dina videopodcaster. Välj en profilikon och besluta om kommentarer eller meddelanden visas på din kanal.

3 Välj en Kanaltyp. Alternativen är YouTuber, regissör, ​​musiker, komiker eller Guru. Som någon som gör videopodcaster, kanske du vill gå med regissören.

4 Hur Ladda upp din Video Podcast på YouTube

Därefter kan du din layout egenskaper. Vilka videoklipp vill du som en skiss video? Vill du ha en Tävlingar Skåp, Video Box, rutan? Vill du visa dina prenumeranter och Favoriter?

5 Du kan fylla ut mer personlig information eller artist information om du vill. Vad är viktigare är dock att du ser till att fylla ut webbadresser, under Avancerade alternativ. Som en video podsändaren inlägg på YouTube, helst du vill att folk ska hitta dig på YouTube, men klicka på din webbplats därifrån för att se dina andra videopodcaster också.

6 För att lägga upp videoklipp, måste du konvertera filen till ett format som YouTube tillåter. Det måste vara mindre än 10 minuter, under 100 MB, och en av de WMV, AVI, MOV, och .mpg filformat.

7

Klicka på Ladda upp videor, som visas i det övre högra hörnet på alla YouTube-sidor.

8 Ange så mycket beskrivning som du kan (titel, beskrivning, taggar, och kategori) för att göra det lättare för människor att söka efter videopodcast. Klicka på Fortsätt Uppladdning och hitta videofilen på din dator. 9 Hur Ladda upp din Video Podcast på YouTube


Välj privata eller offentliga, och klicka på Överför video, och du är klar.

Tips

  • Något att tänka på om du vill ladda upp på YouTube. YouTube har en 10 minuters gräns, så helst kan du hålla sig till det. Men om du inte kan, du kan alltid dela upp den i del 1, del 2. Eller så kan du ha två versioner av dina videopodcaster - göra en kortare för YouTube och leda tittarna till fullängdsversionen på i slutet av ditt klipp.
  • Se till att du inte har några upphovsrättsskyddad musik eller videoklipp i videopodcast. Människor komma undan med det i allmänhet på YouTube, men om du vill komma över som en legitim videopodcast, hålla sig borta från att använda något som inte är avgiftsfri.