XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man ändrar en PNG till en PDF


PNG är en bild filformat som står för png. Det liknar en GIF bildfil, som innehåller komprimerade bitmapp färger, används ofta för webbgrafik. PNG-filer finns också i skärmdump bilder som sparats på Mac-datorer. Om du har en PNG grafik som du vill konvertera till en Portable Document Format (PDF-fil), har du flera alternativ. Eftersom PDF är en allmänt erkänd och vanligt förekommande format, är den idealisk för att dela, distribuera eller skriva ut en bild. På en Mac, det mest effektiva sättet att konvertera en bild till PDF är att använda den inbyggda PDF och bildvisare, Preview. Annars kommer PDF-skapande program Adobe Acrobat eller en gratis online filkonverterare fungera alldeles utmärkt.

Instruktioner

Förhandsvisning

1 Öppna Preview på din Mac. Om det inte är i Dock öppnar Finder och dubbelklicka på "Preview" i mappen "Program".

2 Klicka på "Arkiv" -menyn i Förhandsvisning, sedan "Öppna". Bläddra igenom datorns filer och välj en PNG-fil du vill konvertera. Klicka på "Öppna" för att visa det.

3 Klicka på menyn "Arkiv" och sedan "Spara som". I dialogrutan som öppnas, klicka på "Format" i rullgardinsmenyn och välj "PDF." Ange ett filnamn i "Spara som" fält och öppna en målmapp för filen. Klicka på "Spara".

4 Öppna den resulterande PDF i Förhandsvisning för att visa det.

Adobe Acrobat

5 Öppna Adobe Acrobat på en Windows- eller Mac-dator.

6 Klicka på menyn "Arkiv" och sedan "Skapa PDF." Välj "Från fil."

7 Bläddra igenom dina filer i "Öppna" i dialogrutan. Välj en PNG-fil som du vill öppna och klicka sedan på "Öppna". Detta kommer att konvertera bilden till PDF.

8 Klicka på menyn "Arkiv" och sedan "Spara som". Välj ett namn och en plats för det nya dokumentet. Klicka på "Spara".

Uppkopplad

9 Öppna en webbläsare och logga in på PictureResize, en online-bildomvandlare. Det kommer att konvertera flera filformat. Klicka på "Bläddra" och välj en PNG-fil från din dator. Klicka på "Öppna" för att ladda upp den. Under "Välj Övrigt Output Format" välj "PDF - Portable Document Format." Om du gillar, klicka på "Ändra storlek bild" och välj vilken storlek du vill. Klicka på "Konvertera Nu", som kommer att öppna en ny flik i webbläsaren. Rulla ner på denna nya skärmen och klicka på "Download Now" för att få tillgång till den konverterade PDF.

10 Logga in på Zamzar, en gratis online filkonvertering webbplats. Zamzar kommer att konvertera en mängd olika filformat och skicka den konverterade filen till dig via e-post. Klicka på "Bläddra" för att ladda upp en PNG-fil. Klicka på "Konvertera fil (er) till" menyn och välj "pdf." Fyll i din e-postadress och klicka på "Konvertera." Ladda ner den bifogade PDF från e-post du tar emot.

11 Logga in på CometDocs, som fungerar på samma sätt som Zamzar. Klicka på "Bläddra" för att välja en PNG-fil från din dator. Klicka på "Bild till PDF" på skärmen. Fyll i din e-postadress och klicka på "Skicka" för att få den konverterade PDF.