XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man ansluter ett headset till en dator


Hörlurar kan vara mycket användbart när njuta av musik eller spela tv-spel på datorn. Om du vill interagera med andra via datorn, dock bör du överväga att köpa ett headset. Headset kombinerar en mikrofon och hörlurar i en enhet, vilket gör det mycket lättare att tala med och höra andra via datorn. Headset kommer väl till pass när du videochattar eller spela online-spel mot vänner.

Instruktioner

för skrivbordet

1 Identifiera de två anslutningspluggar på dina hörlurar. Det kommer att finnas en plugg för både mikrofon och hörlursuttaget på din dator. Om hörlurarna kom med instruktioner eller en manual, läsa den informationen för att ta reda på vilka kontakten är för mikrofonen och som är för hörlurarna.

2 Titta på ändarna av kontakterna för att ta reda på vilken som är vilken. I slutet av hörlurs ackord kommer sannolikt att vara grön eller blå, eller ibland svart. Det kommer troligen att bli en hörlursikon på änden av pluggen också. Pluggen för mikrofonen kommer sannolikt att vara rosa, även om det kan vara röd. Återigen kommer det troligen att bli en mikrofonikon på basen av pluggen.

3 Hitta rätt uttag på datorns baksida. Det bör finnas två uttag som matchar färgerna på kontakterna som finns på headsetet. Dessa kontakter kan också ha mikrofon och hörlurar ikon under dem.

4 Anslut mikrofon ackord till mikrofoningången och hörlurs ackord i hörlursuttaget.

För en bärbar dator

5 Lokalisera de två uttagen på sidan av din bärbara dator. Dessa är vad du behöver för att ansluta headsetet till.

6 Hitta ikonen mikrofon och hörlurar ovanför eller nedanför lämplig domkraft.

7 Anslut mikrofon ackord till mikrofoningången och hörlurs ackord i hörlursuttaget.

Tips

  • Du kan köpa ett headset med en USB-kontakt i stället för två separata ackord.
  • Använd endast ett headset som är avsedd för datorer. Headset för PS3 och Xbox 360 måste ändras för att arbeta på din dator. Detta kan faktiskt vara dyrare än att köpa en dator headset.