XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Ordbehandlingsprogram har kommit längs vägen från den tid då du var tvungen att manuellt köra en stavningskontroll program och gå igenom alla de ord som kan eller inte kan felstavade. Microsoft Word pekar nu ut eventuella stavfel i farten så att du kan göra snabba korrigeringar. Du måste lära sig några detaljer om denna tjänst för att få ut mesta möjliga av det.

Instruktioner

1 Slå på autokorrigering i Microsoft Word. Från menyn "Verktyg", välj "Alternativ". Välj sedan "Stavning och grammatik" -fliken.

2 Välj "Kontrollera stavning medan du skriver" i stavningen delen av fliken. Med det här alternativet markerat stryker Microsoft Word nu några ord som kan vara felstavat med en vågig röd linje.

3 Högerklicka på ord Microsoft Word påpekar som potentiellt felstavade. En meny droppar ner presentera dig med flera alternativ för hur man handskas med den potentiella stavfel.

4 Notera de föreslagna ersättare på toppen av rullgardinsmenyn. Dessa är de ord i Microsoft Word ordbok närstående till det understrukna ordet. Om du vill ersätta det understrukna ordet med ett av förslagen, vänsterklicka på korrekt stavat ordet.

5 Välj "Ignorera alla" om du vill Microsoft Word för att sluta understryker ett visst ord. Microsoft Word inte understryka detta ord i resten av dokumentet, men inte understryka det i framtida dokument.

6 Lägga till ordet i ordlistan om det är korrekt stavat och du tänker använda den igen. Klicka på "Lägg till i ordlista" och Microsoft Word känner igen den som en korrekt stavat ordet i framtiden.

7 Klicka på "autokorrigering" och sedan rättstavat ord från menyn för att ha ordet automatiskt korrigera ordet i framtiden. I alla framtida dokument, om du gör samma stavfel, Microsoft Word ändrar automatiskt stavningen i stället för att betona ordet. Se och redigera en lista över dina autokorrigering ord och andra autokorrigering alternativ genom att välja "Autokorrigering Alternativ" i menyn "Verktyg".