XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En Video Graphics Array (VGA) Y-splitter kabel möjliggör samtidig visning av samma bild från en TV-skärm till en annan skärm, från en bärbar dator till en datorskärm, eller från en dator till två separata monitorer inom ett kort avstånd. I de senare fallen, men kan du behöva en bättre grafikkort för att stödja en högre upplösning. Dess personliga fördelar är att på ett effektivt sätt skapa två videoskärmar för hem-bildupplevelse och skapa bredare, dubbla skärmar medan du arbetar i hemmakontoret. Kommersiella ändamål inkluderar inrätta utbildningsmoduler och visas under mässor.

Instruktioner

1 Stäng av strömmen till både TV: n och den andra bildskärmen. Se till att båda uppsättningarna är urkopplade från sina uttag av säkerhetsskäl.

2 Fäst ena änden av Y-splitter kabel på baksidan av TV-skärmen. Använd huvud eller enda änden av kabeln, som är färgkodade för att matcha port på baksidan av TV-skärmen.

3 Anslut den andra änden av Y-splitter kabel till baksidan av den andra bildskärmen. Använd en av de två återstående fria ändar, som också är färgkodade för att matcha porten på den andra bildskärmen.

4 Anslut din TV i första och sedan den andra bildskärmen, och slå på strömbrytarna i båda uppsättningarna.

5 Observera om det finns identiska bilder på båda skärmarna. Räkna med bildkvaliteten på endera eller båda TV: n och övervaka att vara lite mer ojämn och skugg än vanligt. Kom ihåg att signalen håller på att halveras i riktning mot varje utgång. Bildkvaliteten bör förbli skarp när du använder endast en bildskärm åt gången.