XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Excel för att göra Menyer & Inköpslistor


Microsoft Excel är ett mångsidigt verktyg som gäller för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Medan programmet förknippas ofta med finansiella applikationer och matematiska formler, dess grundläggande kolumnformat omfattar även många andra projekt. Inköpslistor är särskilt lätt att åstadkomma med Excel. Ofta för personligt bruk, gör en inköpslista inte kräva snygga formatering och därmed skapas snabbt. Restaurangmenyer är en kreativ användning av programmet. De många inbyggda grafikformateringsalternativen i Excel kan göra vackra menyer för alla tillfällen. Planera din nästa fest eller måltid från början till slut med hjälp av Excel.

Instruktioner

Inköpslista

1 Öppna Excel.

2 Välj en kolumn i den tomma standarddokumentet för din inköpslista.

3 Enkelklicka den första cellen i kolumnen. Det kommer att bli markerad med en svart ram.

4 Skriv in det första objektet i din inköpslista och tryck på "Enter". Muspekaren flyttas automatiskt till nästa cell under.

5 Skriv in nästa punkt och tryck på "Enter". Fortsätt att mata in så många objekt som du vill. Excel håller dem lätt i en vertikal kolumn för enkel utskrift.

Meny

6 Besök den officiella Microsoft mallar hemsida office.Microsoft.com/en-us/templates/TC102104841033.aspx?pid=CT102530571033.

7 Skriv "meny" i Mallar sökrutan högst upp på webbsidan och tryck på knappen Sök. En lista över förformaterade Excel-mallar visas för att skapa en mängd olika menyer i många stilar.

8 Välj en stil som passar din restaurang eller händelse. Klicka på en menymall som intresserar dig. En större bild av mallen design visas för ytterligare inspektion.

9 Klicka på knappen Hämta för att förvärva mallen. Microsoft Excel-mallar är gratis. Mallen kommer att börja nedladdning.

10 Öppna Excel-mall när det har hämtats. Pre-formaterade menyn visas. Byt meny detaljer med din egen måltid objekt.

Tips

  • Excel-användare kommer vanligtvis har andra Microsoft Office-program installeras också. En större samling av menymallar är tillgängliga för Microsoft Word, så du kanske överväga att använda det programmet samt för händelsen.
  • Det är möjligt att webbläsaren inte kommer att tillåta Microsoft Office hemsida för att ladda ner Excel-mall. Microsoft mallar kräver ofta Internet Explorer med sina senaste uppdateringarna att godkänna mall nedladdning. Växla till Internet Explorer för nedladdning och följ anvisningarna på skärmen för att installera Microsoft Active X verktyg, om det behövs. Dessa instruktioner kan visas när du startar en mall nedladdning.