XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Kunaki för Drop Ship


Kunaki är en CD-R och DVD-R duplicering tjänst som erbjuder fyrfärgstryck (inklusive on-skiva utskrift), krympa inslagning och UPC streckkod utskrift. DVD-skivor finns också en insats kort. Windows PC-användare kan automatiskt ladda upp sin skiva och konstverk över en bredbandsanslutning med hög hastighet och börja fylla order inom några minuter. Beställningar på begäran eller släppa skicka dem till en annan säljare, som Amazon eller CD Baby. Kunaki är ett automatiskt system som drivs av programvara. Replikerings maskiner kör 24 timmar och priser för beställningar över fem exemplar kommer att förändras varje timme, beroende på hur många skivor som beställs.

Instruktioner

Uppladdning konstverk och information till Kunaki

1 Öppna en webbläsare kompatibel med Active-X-kontroller, såsom Internet Explorer eller Mozilla Firefox, och besöka kunaki.com.

2 Klicka på länken "Ny kund" högst upp på sidan.

3 Klicka på länken "här" under den första kunden alternativet.

4 Klicka på "här" -knappen på nästa sida. Klicka på "Kör" på uppmaningen att slutföra installationen av Kunaki publiceringsprogram.

5 Tryck på "Nästa (>)" -knappen.

6 Fyll i uppgifter om din Kunaki CD eller DVD-projekt, klicka sedan på "Nästa (>)" -knappen. Du kommer inte att kunna redigera denna information senare, så se till att det är korrekt att dina specifikationer.

7 Välj skivformat (CD eller DVD), gäller stil och design inställningar. Om du redan har utformat skivan konstverk, använd inställningen "Custom Design". Kunaki kommer att utforma konstverk för dig med hjälp av inställningen "Auto Design", men detta kommer inte ser så professionellt. Klicka på "Next (>)" knappen när du är klar.

8 Ladda upp din skiva konstverk och klicka på "Nästa (>)" för att förhandsgranska dina konstverk. Du kan använda "Rotera mål" för att se en uppskattning av hur slutprodukten kommer att se från alla vinklar.

Uppladdning CD- eller DVD till Kunaki

9 Infoga en kopia av CD eller DVD du vill duplicera i datorns CD / DVD-enhet.

10 Välj CD / DVD-enhet källa i Kunaki.

11 Tryck på "Nästa (>)" -knappen.

12 Ange en plats att spara den slutliga projektet och tryck på "Spara som" -knappen. Kunaki kommer sedan göra en exakt kopia av skivan och skapar en körbar fil (.exe).

13 Klicka på den gröna "Starta ditt projekt" -knappen efter att den har slutat kompileras.

Ställa in ett konto för Drop Shipping

14 Ange din information för att registrera ett nytt Kunaki konto. Du behöver detta för att hålla reda på ditt lager och fylla släppa sjöfarten order.

15 Klicka på den gröna knappen "Publicera" och ditt projekt kommer att börja ladda upp till Kunaki servrar. Detta kan ta flera timmar, beroende på filstorleken och din Internet-anslutning.

16 Besök kunaki.com. Klicka på "Customer Login" länk och logga in på ditt konto.

17 Rulla ned till "Order och levererar produkter." Det kommer att bli en serie av gröna knappar förteckning över de olika order alternativ för grossist släppa sjöfarten. Du kan antingen skicka till en enda adress eller flera adresser.

18 Ange antal skivor för varje sändning och in i staten och postnummer i leveransadressen högst upp på skärmen.

19 Tryck på den gröna "Beräkna leverans" -knappen.

20 Välj din fraktmetod och ange leverans- och faktureringsinformation för ordern. Du måste inkludera en e-postadress för båda parter.

21 Klicka på den gröna "Kassa" -knappen. Din beställning kommer att lämnas in, bearbetas och skickas inom 24 timmar.

Tips

  • Mac-användare kan inte ladda upp sina skivor med den aktuella Kunaki gränssnittet. Du kan dock skicka in en slutlig kopia av CD eller DVD och en Kunaki representant tar hand om bearbetningen. Det tar ungefär två veckor för att avsluta behandlingen. En snabbare metod vore att låna en dator för uppladdning.
  • Medan Kunaki är bra för drop shipping, kan du också ställa in en butik för projektet och sälja kopior från din webbplats on-demand. Du anger ett pris och Kunaki betalar ut mellanskillnaden till dig genom månatlig check eller PayPal betalning.
  • Ladda upp skivor kan ta flera timmar och kanske till och med dagar under långsammare anslutningar.
  • Skiva och insats konst kan visas mörkare på slutprodukten än de gör på Kunaki förhandsvisning.
  • Även Kunaki hävdar att man kan acceptera endast 16-bitars JPEG eller Bitmap bilder, kanske du märker att JPEG-bilder kan sparas endast som 8-bitars filer. De är fortfarande helt lämpar sig för tryck, så länge filen sparas på 300 dpi upplösning.