XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Microsoft Office 2003 är en produktivitetsprogramsvit består av sju DTP-program. Office 2003 är en av de mest dynamiska, flerskiktade programserier som Microsoft Corporation har att erbjuda. Det är användarvänligt, vilket ger användarna i alla åldrar fördelen av omfattande publicering kapacitet och funktioner. Använder Microsoft Office 2003 kan komma med lätthet bara genom att följa några riktlinjer. Du kan få en stark kompetensnivå med Microsoft Office 2003 i en kort tid.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Office 2003. Även Office 2003 inte kommer att ha en verklig ikon på datorns skrivbord skärmen, kommer varje enskild ansökan har en ikon. (Exempel:. Microsoft Office Word 2003, PowerPoint och Excel) Börja med Microsoft Excel. Klicka på "Start" -menyn. Leta upp och dubbelklicka på en av de individuella programmets ikoner.

2 Skapa ett kalkylblad i Microsoft Excel. Excel kan du skapa diagram för redovisning och andra ändamål. Du kommer att se en meny upptill och ett rutnät som visas i programmet när programmet öppnas. Klicka på "A1" cell-knappen i övre vänstra hörnet av skärmen för att börja föra in information. Denna ruta kommer att belysas för redigering. I formulärdata över toppen, skriver infromation du önskar för just den låda.

3 Utveckla en professionell presentation med Microsoft PowerPoint. Öppet Powerpoint, som också kan hittas i Start-rullgardinsmenyn. Ett tomt dokument slide visas i programmet. Två dataformer inom tomt dokument slide kommer att vara på standardsidan. Du kan klicka på data formuläret för att redigera standardtexten. Ändra färg på bilden genom att klicka på fliken Infoga längst upp på skärmen. Varje ikon kommer att utses för komponenter du kan infoga, såsom färg, bilder, eller till och med video eller ljud. Att lägga till fler bilder, klicka på "Slide" -fliken i den vänstra rutan i programmet en välj "Lägg till."

4 Skapa en dynamisk och professionell textdokument i Microsoft Office Word. När du öppnar Microsoft Office Word, kommer en standard sidmall vara tomma och redo för dig att skriva. Använda menyraden längst upp i programskärmen, klicka på bilden ikoner finns att välja teckensnitt färg och storlek. Det kommer också att finnas en rullgardinsmeny med typsnittsnamn. Du kan klicka på alla typsnitt titel för att ändra utseendet på dina ord.

5 Spara alla dina dokument innan du avslutar ur alla program. Klicka på "File" -fliken längst upp på varje applikation och välj "Spara som" action. När dialogfönstret öppnas, ange ett namn för dokumentet i den angivna datablanketten. Klicka på "Spara" åtgärder för att spara det nya dokumentet till datorns hårddisk.

Tips

  • Uppdatera Microsoft Office 2003 regelbundet. Detta säkerställer att dina program är alltid up-to-date och fungerar korrekt.
  • När du sätter objekt i ett dokument, måste objektet sparas på datorns hårddisk. Om objektet inte har sparats, kommer det att finnas något sätt att sätta in den i document.Do inte bort Office 2003 applikationer individuellt. Om du gör det, kan du orsaka komplikationer med andra program eftersom du kan drabbas av en förlust av vissa komponenter eller funktioner som behövs för att köra andra program.