XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Pingo


Pingo är en onlinetjänst som tillåter människor att ansluta med varandra genom samtal på sin mobiltelefon. Istället för att betala för ett telefonkort varje gång du vill prata med någon internationellt, kan du ställa in en Pingo konto och få faktureras månadsvis. Pingo har även incitament för dig att samla minuter, liksom dess värva en vän program.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett Pingo konto. Pingo gör det enkelt för människor att registrera sig för ett konto på nätet. Med ett användarvänligt gränssnitt och enkel registrering, kan du skapa ett konto och ringa snabbt. Tipsa en vän och du får en gratis bonus på 5 $ per vän.

2 Fastställa satserna för dina utlandssamtal. Pingo webbplats har ett verktyg som kan hjälpa dig att beräkna priser för internationella samtal du ringer. Först väljer det land där du ringer från, och välj sedan samtalsdestinationen. Du kan också anpassa valutan för att återspegla den lokala valutan, så att du vet hur mycket du kommer att betala.

3 Slå åtkomstnumret. När du har skapat ett konto och köpte antalet minuter som du behöver, kan du sedan ringa det lokala accessnätet numret för det land du ringer från. Detta kommer att hänvisa dig till en automatiserad call center som kommer att hjälpa dig med dina samtalsbehov.

4 Använd Pinpass att registrera din mobil för att matcha det med ditt kontonummer och PIN-kod. Pinpass kan du registrera telefonnummer som du använder ofta så att du inte kommer att behöva ange ditt kontonummer och PIN varje gång.

5 Göra internationella samtal från datorn med Pingo Soft Phone. Det är ett Java-program som du kan använda på nätet som gör att du kan prata med folk från din dator. Detta gör det möjligt för människor att undvika ytterligare tillträdesavgifter och höga roamingavgifter.