XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Webbläsare såsom Firefox, Chrome och Internet Explorer har privat surfning. Privat surfning kan du surfa utan att lämna några spår av de webbplatser som du besöker, inklusive cookies, historia och temporära filer.

Privat internetsurfning

Den privat surfning funktionen är tillgänglig på två Linux webbläsare, Chrome och Firefox. Funktionen själv kräver inte ytterligare konfiguration. Cookies, kommer cache-filer och historia inte sparas när du aktiverar privat surfning, men bokmärken och lösenord kommer att sparas. Det är också viktigt att notera att webbservrar och andra servrar som kan övervaka din tillgång fortfarande behålla ett register över dina aktiviteter och din IP-adress.

brandvägg

En korrekt konfigurerad brandvägg kan minska mängden information som du lämnar till webb och annonsservrar. En felaktigt konfigurerad brandvägg kan erbjuda ett brett utbud av information till en server innan du inser det. Var noga med att aktivera bara de tjänster som du använder i din brandvägg. Du bör aktivera bara de portar som krävs av de program som du använder om du inte kör några serverprocesser, till exempel. Dessa program kan kan inkludera uppdateringstjänster, webbläsare och e-postklienter.

Proxyserver

Du kan använda en proxyserver för att ytterligare minska informationskedja. En proxyserver ger en buffert mellan dig och andra datorer på Internet. I stället för att få tillgång till webbsidor, FTP-servrar och e-postservrar direkt får du tillgång till dem med hjälp av proxyservern. Detta döljer din position och IP-adress från alla servrar utom proxyservern.

Add-ons och tillägg

Du kan öka säkerhetsfunktionerna i Firefox och Chrome använder tillägg och tillägg. Firefox använder tillägg, medan Chrome använder förlängningar. Det finns integritet och säkerhet tillägg för kakor, Flash, proxyservrar, Javascript, lösenordshantering och en mängd andra funktioner.