XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Smitfraud Removal


Removal Tool Smitfraud, eller SmitFraudFix, är ett gratis verktyg som tar bort Smitfraud infektioner såsom Antivirus 2009, XP Spyware 2009 och andra varianter. Smitfraud infektioner är en typ av trojan som kallas scareware. Scareware trojaner låtsas vara antivirus eller anti-spyware-program för att främja installationen. En gång installerat den trojanska producerar falska varningar om skadlig programvara och annonserar falska kommersiell borttagning programvara. Den SmitFraudFix verktyget körs i felsäkert läge och tar bort dessa trojanska hot.

Instruktioner

1 Ladda ner SmitFraudFix verktyget från en av de webbplatser i avsnittet resurs. Notera hämtningsplatsen så att du lätt kan hitta filen på din dator.

2 Starta om datorn. Starta datorn i felsäkert läge genom att trycka på "F8" knappen när Windows startskärm visas och välja "Felsäkert läge med nätverk."

3 Navigera till den mapp som innehåller SmitFraudFix verktyget. Starta SmitFraudFix verktyget.

4 Välj "Clean" från menyn som visas. Tryck på "Y" -knappen när du tillfrågas om du vill rensa registret.

5 Tryck på "Y" -knappen om frågan om du vill återställa en skadad fil. Låt skanningen för att avsluta och följa eventuella ytterligare instruktioner på skärmen för att ta bort upptäckta Smitfraud infektioner.

6 Stänga SmitFraudFix verktyget. Starta om datorn.

Tips

  • Avbryt inte SmitFraudFix medan den skannar din dator. Det kan skada systemfiler och orsaka Windows inte att ladda.