XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Som webben utvecklas, så gör det programmeringsspråk som används för att utveckla webbplatser. HTML har förändrats mycket under årens lopp, och WC3, den organisation som fastställer standarder för HTML och dess varianter, förändrar kraven för validering av språket som det utvecklas. I början av webben, att använda en speciellt formaterad länk "target" öppna en länk i en ny flik i webbläsaren eller fönstret var en gemensam knep för webbmasters att hålla besökarna på deras hemsida. Men användningen av "mål" länkar i XHTML, en nyare variant, resulterar i webbsidor som inte validera att använda WC3 verktyg. Därför, för att använda en target = "_ blank" typ teknik som överensstämmer med WC3 standarder, måste du koda en lösning med hjälp av JavaScript.

Instruktioner

1 Starta Windows Anteckningar eller önskad text eller HTML-redigerare. Klicka på "File" och sedan "Öppna". Bläddra till XHTML-fil som innehåller "mål" länkar som du vill ersätta med WC3-kompatibel kod. Markera HTML-fil, klicka sedan på "Öppna".

2 Rulla ned till raden efter taggen "<head>". Skriv in följande kodrad:

Onclick = "window.open (this.href); return false"

3 Rulla ner till den punkt i koden som innehåller länken du vill ersätta. Markera länkkoden och text och tryck sedan på "Delete" -knappen.

4 Kopiera och klistra in följande kod i den exakta positionen för den kod du utgå:

<a href="http://www.YourWebsite.com/articles.html" onclick="window.open(this.href); återvända false;"> länk att klicka </a>

Byt ut "www.YourWebsite.com" text med den faktiska länken på sidan du vill öppna i en ny flik eller fönster när användaren klickar på den. Byt ut "Länk till Klicka på" värde med länktexten som du vill visa på webbsidan.

5 Klicka på "File" och sedan "Spara" på menyraden. Stäng text eller HTML-redigerare.

6 Logga in på ditt webbhotell kontrollpanelen. Klicka på länken "File Manager" i kontrollpanelen. Obs - Vissa kontrollpaneler kan använda ett annat namn än "File Manager." Icke desto mindre bör namnet vara likartade.

7 Klicka på "Ladda upp" eller "Ladda upp fil" länk eller knapp i fönstret File Manager. Navigera till XHTML fil du tidigare redigeras. Markera filen och klicka sedan på "Öppna" eller "Ladda upp" -knappen. Om du blir tillfrågad om du vill skriva över en fil som redan finns på webbservern, klicka på "Ja" -knappen. Vänta på File Manager för att ladda upp den redigerade filen till din server.

8 Stäng fönstret File Manager, sedan ditt webbhotell kontrollpanelen. Ange webbadressen till den webbsida du redigerade i adressfältet i webbläsaren. Efter sidor laster i webbläsaren klickar du på redigerade länken. En ny flik eller fönster öppnas och visar den länkade webbsidan.