XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Wire för MP3-spelare


Frostwire är ett P2P-fildelning program som kan användas för att ladda ner, dela och överföra MP3-format musik. Den totala överföringsprocessen kan ta allt från 30 sekunder till fem minuter, baserat på antalet Frostwire filer som du planerar att synkronisera, tillsammans med hastigheten på datorns processor.

Instruktioner

1 Öppna Wire på datorn.

2 Tillgång Frostwire s "sparade" eller "delad" mapp för att visa sökvägen mapp för musikfilerna du hämtade. Tryck och håll "Ctrl" och klicka på varje Frost fil du vill flytta till MP3-spelaren.

3 Högerklicka på en av de markerade MP3-filer och klicka på "Kopiera". Alla valda filer kopieras för överföring.

4 Anslut MP3-spelaren till datorn med USB-synkronisering kabel. När MP3-spelaren upptäcks av operativsystemet, kommer enhetens Autoplay åtgärder ruta på skärmen.

5 Klicka på Spela upp automatiskt fönstrets "öppna mappar i Windows Explorer" alternativ för att visa spelarens mapp på hårddisken. En "Media" eller "Music" undermapp bör vara tillgängliga i spelarens mapp på hårddisken.

6 Högerklicka på spelarens "Media" eller "Music" undermapp och klicka på "Klistra in" för att överföra alla valda låtar.