XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man använder Word 2007 i ditt privatliv


Microsoft Word 2007 är en användbar ordbehandlingsprogram som kan hjälpa dig att hålla ditt privatliv organiseras. Programmet har attraktiva mallar som pre-formaterade, så att allt du behöver göra är att anpassa dem med din egen text och börja använda dem. Från fortsätter till brevpapper, CD-etiketter till läkemedelslistor, har Word 2007 ett bibliotek av papper och mallar som redan laddats i programmet och även tillgänglig gratis på nätet.

Instruktioner

Användning av inbyggda mallar

1 Öppna Word 2007. Klicka på Word-knappen i det övre vänstra hörnet. Välj "Ny".

2 Klicka på "Installerade mallar" högst upp till vänster, den andra länken ned på navigationsmenyn, för att se dina val, såsom rapporten CV och brev.

3 Förhandsgranska val genom att titta på bilderna till höger i navigeringsfältet. Klicka på en tumnagel och titta i den högra panelen för att se en större version av den. Klicka på "Skapa" när du hittar en mall som du vill.

4 Redigera uppgifter om mallen för att skräddarsy den. Klicka på "Spara" och namnge det något klart och meningsfullt.

5 Upprepa steg 1 till 4 för att skapa kundanpassade dokument i alla olika kategorier som du behöver att använda mallarna.

Använder Microsoft Office Online Mallar

6 Öppna Word 2007. Klicka på Word-knappen i det övre vänstra hörnet. Välj "Ny".

7 Titta under länken "Installerade mallar". Leta "Microsoft Office Online" skrivet i en blå fältet. Se de kategorier av mall nedanför, såsom agendor, Award certifikat, funktioner, och så vidare.

8 Rulla ned till "Listor" och klicka på länken. Välj "Home" i listan som visas till höger.

9 Förhandsgranska mall val i denna kategori, såsom Grocery List, att göra-lista, unge Syssla diagram, Emergency kontaktkort eller bröllopsdag List, genom att titta på bilderna till höger i navigeringsfältet. Klicka på en tumnagel och ser längst till höger på skärmen för att se en större version av den, med detaljerad information och recensioner om mallen och information om författaren.

10 Klicka på "Download" för att välja vilken mall du behöver.

11 Redigera data för att anpassa mallen. Klicka på "Spara" och namnge dokumentet.

12 Upprepa dessa steg för att se de andra kategorierna finns, och skapa nya organisations dokument.