XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man arbetar PL-2303 USB to Serial Bridge


PL-2303 USB till Serial Bridge kan du ansluta till olika enheter inklusive routrar, switchar, kabelboxar och DVR som har en seriell port. Bron omvandlar USB-porten till en COM-port som du kan använda för att åtkomst och konfigurera en seriell enhet. Du kan få bryggan för att arbeta genom att först installera drivrutinen, sedan ansluta datorn till en seriell enhet.

Instruktioner

1 Sätt i installations-CD i skivenheten på datorn

2 Anslut USB till seriell bro till en ledig USB-port på datorn. En guide hårdvara startar.

3 Välj "Installera från en lista eller angiven plats (avancerat)" och sedan klicka på "Nästa".

4 Klicka på alternativet "Sök efter bästa möjliga drivrutin på dessa platser" och sedan kolla på rutan bredvid "Inkludera den här platsen i sökningen."

5 Klicka på "Bläddra" och i det nya fönstret, navigera till den mapp på CD-enheten kallas "wd_ol2303_v1500v1400" klicka sedan på "Nästa". Om en XP logotyp varning dyker upp, klicka på "Fortsätt ändå."

6 Klicka på "Finish" och sedan ansluta en seriell eller konsol kabel (beroende på vilken enhet du ansluter till) till USB till seriell adapter. En seriell kabel liknar en typisk VGA-kabel, medan en konsol kabel har en seriell port i ena änden och en Ethernetport på den andra. Anslut serie änden av kabeln till bryggan.

7 Öppna "Hyper Terminal" genom att klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör", "kommunikation", sedan "Hyper Terminal".

8 Namnge anslutning vilket namn du önskar, klicka sedan på "OK".

9 Klicka på rullgardinsmenyn på nästa skärm och välj COM-port för USB to Serial Adapter. Om du inte vet vilken COM-port bron är, högerklicka på "Den här datorn" och sedan klicka på fliken "Maskinvara". Klicka på "Enhetshanteraren" och klicka sedan på "+" bredvid "portar (COM & LPT)." En av de uppgifter som kommer att säga "Prolific USB-to-Serial Comm Port (COMX)", där X är COM-portnummer. Klicka på "OK" när du har valt rätt COM-port.

10 Ändra inställningarna för porten baseras på dokumentationen för enheten som du ansluter. Till exempel för en Cisco-enhet, måste du ändra bitar per sekund till 9600, sedan lämna resten på standardinställningarna. Klicka på "OK" och sedan på "Enter" för att starta sessionen.