XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man återanvänder en Brother bläckpatron


Återvinning en använd Brother bläckpatron tar så lite som fem minuter och hjälper till att hålla plast av lokala deponier. Enligt Earth911 företag återvinna nästan 100 procent av förbrukade patroner genom att lägga mer bläck. De kan bara göra detta om du kan returnera förbrukade patronen till dem. Brother erbjuder en gratis e-post-i återvinningsprogram, eller så kan du välja avlämning alternativ inom ditt samhälle.

Instruktioner

1 Skriv en fri fraktsedel från Brother International webbplats (se Resurser).

2 Paketera bringade bläckpatronen i plasten och lådan från den nya bläckpatronen. Fäst lådan med förpackningstejpen och fäst den utskrivna etiketten på utsidan av lådan.

3 Ship bläckpatronen tillbaka till Brother genom att släppa av den på ditt lokala postkontor, om inte den etiketten instruerar annat.

4 Ring ditt lokala kontor leverans butiker att ta reda på om de har i butiken bläckpatronåtervinningssystem. Dessa tillåter dig att släppa ut den förbrukade bläckpatronen i butiken, vilket sparar tid för förpackning det. Earth911 konstaterar att många butiker ger incitament för butiks återvinning, såsom gåvor.

5 Återvinn din begagnade bläckpatronen genom en återvinnings fundraiser eller annat program i din kommun. För att avgöra om ditt samhälle har kommande insamlingar eller elektroniskt avfall återvinning enheter kontakta din stad återvinning kontor.

Tips

  • Endast återvinna tomma Brother bläckpatroner.