XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man återställer en bärbar dator till fabriksinställningar gratis


Processen att återställa en bärbar dator till fabriksinställningarna våtservetter bort innehållet i datorns hårddisk. Detta är perfekt för dem som vill ta bort personlig information innan du säljer sina bärbara datorer och de som behöver eliminera en del problem med datorn. Vissa tillverkare rädda systemet återställa filer på en liten partition på hårddisken, medan andra ger skivor som innehåller dessa filer. Oavsett vilken metod du använder, systemåterställningen kan pågå från 45 minuter till en timme.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera dina filer. Spara viktiga dokument, bilder och musik till flyttbara lagringsmedia, såsom ett flashminne eller en CD.

2 Placera återvinnande bricka i diskettstationen och starta om datorn. Detta kommer att starta ett program för att guida dig genom systemet återhämtningsprocessen. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa datorn till fabriksinställningarna.

3 Tillgång till systemet återställa filer som är lagrade på hårddisken. Starta om datorn. Titta på svarta skärmen för instruktioner som fungerar för att trycka på för att komma åt datorn hanteringsmodulen. Funktionsknappen används varierar beroende på tillverkaren, men nycklarna som vanligen används är F2, F8, F10 och F11. Välj alternativet för att återställa datorn från listan över alternativ i hanteringsmodulen. Följ anvisningarna för att påbörja processen.

4 Vänta tills datorn för att slutföra processen. Detta kan pågå i upp till en timme. Programmet kan uppmana dig att starta om datorn i slutet av processen. Om du åter den bärbara datorn med systemåterställnings diskar, se till att du tar bort skivorna ur diskettstationen innan du startar om systemet.