XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Microsoft Outlook är en e-post och organisation program som är en del av Microsoft Office Suite-program. Outlook inte bara tillåter dig att skicka, ta emot och organisera din e-post, ger det också möjligheter att organisera kontakter, föra en förteckning kör uppgift, och viktigast av allt, hålla en kalender. Eftersom de flesta människor lever och dör deras kalender, är det viktigt att det inte finns någon förlust av data för denna del av Outlook. På grund av detta, måste du säkerhetskopiera din kalender varje gång på ett tag.

Instruktioner

Outlook 2007 säkerhetskopiera

1 Placera den tomma CD i brännaren och stänga dörren eller fästa den externa hårddisken till datorn. Öppna CD-bränning och välj Data CD möjlighet att bränna filer till CD-skivan.

2 Öppna Outlook. Klicka på menyn "Arkiv" i övre vänstra hörnet av skärmen, scrolla ner och klicka på "Data File Management."

3 Klicka på "datafiler" fliken på "Kontoinställningar" rutan som öppnas. Klicka på "Personliga mappar" mappnamn och klicka på "Öppna mapp" -knappen för att öppna ett fönster för den platsen Utforskaren.

4 Högerklicka på "Outlook.pst" filen och klicka på "Kopiera". Klicka på "Start" -menyn och klicka på "Den här datorn". Dubbelklicka sedan på den externa hårddisken och klistra in filen (högerklicka -> "Klistra in") i hårddisken. Om du använder en CD, bläddra igenom mappar på datorn tills du hittar mappen med PST-filen, lägga till CD och bränna CD.

Outlook 2003

5 Sätt in CD eller fästa hårddisken på samma sätt som du gjorde i steg 1 i avsnitt 1. Öppna upp din CD-bränning om du använder CD-skivan.

6 Öppna Outlook 2003. Högerklicka på knappen "Outlook i dag" på vänster sida och klicka sedan på "Egenskaper".

7 Klicka på knappen "Avancerat" av "personliga mapp Properties" fönster som är öppna. Skriv ner texten som ligger i "Path" rutan. Detta är platsen för PST-fil.

8 Bläddra igenom din dator mappar tills du hittar den här katalogen. Högerklicka på "Outlook.pst" filen och kopiera den till den externa hårddisken. Bläddra igenom din dator mappar tills du hittar filen och lägga till CD om du bränna filen till en CD.

Tips

  • PST-filen innehåller mer än bara din kalender. Filen har alla data som du har lagrat i Outlook. På så sätt kan du installera allt du hade i det i händelse av katastrofala dataförlust
  • Du kanske vill föra en förteckning på vad som finns på varje tillbaka du gör och behålla äldre säkerhetskopior. Annars kommer du inte att kunna titta på kalenderposter som har strukits om säkerhetskopior har skrivits över.