XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Om du planerar att köpa en Apple iPad och är glada om de många funktioner tabletten kan utföra det sista du troligen att tänka på är hur man bär enheten. Skrymmande än en iPod eller iPhone, men tunnare och lättare än en bärbar dator, kan iPad vara en utmaning att arbeta i din garderob för dagen. Men eftersom din iPad är så viktigt, kan du hitta ett antal olika sätt att bära det.

Instruktioner

1 Slip iPad i fickorna på din last byxor om de är stora nog. IPad mäter 9,5 inches i höjd med 7,31 inches i bredd, så det är lite mindre än ett papperbrevpapper. Om din last byxor fickor är baggy nog att passa iPad, kommer det att vara lätt att bära på detta sätt.

2 Köpa ett klädesplagg, såsom en jacka, som har tillräckligt stora fickor för att hålla tabletten. Travel klädsel företag Scottevest säljer khaki stil rockar och västar som innehåller fickor är avsedda för iPad. Fickan i fråga är på insidan av kläder, så kommer du också att kunna bära iPad utan andra ser det.

3 Placera iPad i någon typ av väska du bär, såsom en ryggsäck, handväska, strand väska, gym väska, shopping väska, eller ens en baby skötväska. Eftersom iPad är lätt på bara 1,33 pounds, kommer det inte vara besvärligt oavsett vilken typ av väska som du bär den.

Tips

  • När du bär iPad, se till att den har en iPad täcker och inte bära den i en väska eller ficka som innehåller lösa, vassa föremål som kan repa skärmen.
  • Om du bär iPad i din last byxfickan, alltid vara försiktig när man sitter ner att du inte sitta på den.