XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man berättar Högsta CPU för datorn


Datorn (eller mer specifikt moderkortet) kan bara hantera en viss mängd ström. Precis som datorns processor kan bara hantera en viss mängd RAM-minne, kan ditt moderkort bara hantera en viss mängd processorkraft. Att ta reda på vad denna gräns är och identifiera den snabbaste hastigheten CPU som ditt moderkort kan stödja, måste du först ta reda på exakt vilken typ av moderkort är i din maskin.

Instruktioner

1 Stäng av datorn.

2 Använd en skruvmejsel för att öppna datorns hölje. Den långa, platta kretskortet mot basen av datorns fall är moderkortet. Leta efter modellnumret som är tryckt på moderkortet. Skriv ner detta antal. Stäng sedan datorn fallet och slå på den igen.

3 Öppna webbläsaren och gå till Motherboards.org (se referenser).

4 Klicka på fliken "Sök" högst upp på Motherboards.org platsen och skriv modellnumret du hittade på ditt moderkort till sökfunktionen som öppnas. Detta kommer att ta upp en fullständig lista över alla de tekniska specifikationerna i samband med ditt moderkort. Högst upp på listan kommer att vara den snabbaste hastigheten och typ av processor som kan användas med datorn.