XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Du kan bränna filmer att spela på din DVD-spelare eller dator. Det finns dock endast vissa format som du kan bränna till användning i en vanlig DVD-spelare. Du kan använda alla format för att spela på din dator. Dessutom kan du lagra filmer på CD och DVD-skivor för att skapa mer utrymme på hårddisken. Hårddiskar har ett begränsat utrymme för förvaring. När du bränna filmer, du frigöra upp detta för att möjliggöra mer nedladdningsbart innehåll.

Instruktioner

1 Kontrollera filformatet för filmen samt DVD manual. Om du vill spela upp filmen på din vanliga DVD-spelare, lär formaten DVD-spelare använder. Om du har "wma", ".wmv" eller ".rm" format, kommer dessa troligen inte att spela på en DVD-spelare. Du kan fortfarande bränna dem på skiva för att spela på din dator.

2 Öppna Ashampoo Burning Studio gratis applikation. Du kan öppna det här programmet från startmenyn eller ikon på skrivbordet. Ashampoo Burning Studio Free är ett program som låter dig att bränna filmer eller data på en CD, DVD eller Blu-ray-skiva. Om du vill bränna filmer med andra program, kan du välja Nero 9, Windows Media Player eller Freaky Burn.

3 Klicka på "Burn filmer" på vänster sida av skärmen. Du kommer att ha fyra alternativ. Dessa inkluderar bränning från en mapp, skapa skivor att spela i en DVD-spelare eller säkerhetskopiera filmer att spela från datorn. Välj det alternativ som är rätt för dina behov.

4 Tillsätt filmen. Klicka på "Lägg till" knappen på höger sida av skärmen. En liten webbläsare på hårddisken visas. Klicka på filmen, och det kommer att visas i "Filnamn". Välj "Add", bredvid filen. Klicka på länken "Avsluta".

5 Klicka på "Next" -fliken. Programmet kommer att uppmana dig att placera en skiva i brinnande enheten. Välj fliken "Ändra alternativ". Ett litet fönster visas. Du kan testa skivan innan bränning, ändra skrivhastighet och välj antal kopior. Klicka på "Skriv CD" längst ned på sidan. Vänta ungefär 40 minuter för att skriva att slutföra. Detta beror på datorns hastighet.

Tips

  • Vänta tills processen är färdig innan du tar bort skivan från enheten.