XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man bränner musik-CD med namn Intakta


Bränna egna CD-skivor kan du anpassa din musikupplevelse. Du kan lägga till låtar i valfri ordning. Men ibland, när CD-skivor kopieras de inte visa artistnamn, låtnamn eller varaktigheten av låten. Bränna en ljud-CD med denna information intakt kan lägga till en ny nivå av njutning till dina ljud-CD skapelser.

Instruktioner

1 Navigera till iTunes (se Resurser) och välj din version av Windows-kompatibel iTunes. Klicka på "Download Now" för att spara iTunes på datorn.

2 Installera iTunes på datorn och öppna programmet.

3 Skapa ett musikbibliotek genom att gå till "File" och välja "Lägg till mapp i biblioteket." Bläddra fram till mappen som innehåller musik och välj "Öppna" för att ladda musikmappen i ditt iTunes-bibliotek.

4 Välj "File" och "Ny spellista." Dra och släpp musik från mappen "Library" till "Playlist" -mappen. Kontrollera att du är ansluten till Internet. Apple iTunes kontrollerar låten ID framgångsrikt lista spårets artist, låtnamn, genre, tid och andra detaljer.

5 Sätt in en tom CD-R eller CD-RW i CD / DVD-ROM bränning enhet och välj "Bränn skiva" längst ner på "Playlist" skärm. Välj en skrivhastighet och välj "Burn" för att bränna ljud-CD med artistnamn och information intakt.