XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En webbplats är ett måste för många. För alla som äger ett företag, är det ett behov. En webbplats är ett sätt för människor att lära känna dig personligen eller att lära känna ditt företag bättre när som helst på dygnet. I dagens värld, många människor omedelbart vända sig till Internet om de behöver något från att hitta den närmaste mexikansk restaurang att ta reda på om mekanikern ner på gatan är något bra. Däremot kan sätta upp en webbplats vara en svår uppgift. Lyckligtvis finns det många verktyg tillgängliga på nätet för dig utan kostnad.

Instruktioner

Hur man bygger en gratis hemsida & hemsida

1 Skriv in namnet Weebly i din sökmotor eller bara ange www.weebly.com i adressfältet. Detta tar dig till gratis hemsida byggmästare Weebly. Weebly är en dra och släpp webbplats byggare att vem som helst kan använda gratis. Det fina med att använda Weebly är att det inte kommer att röran din sida med reklam så många andra gratis webbplats byggare tenderar att göra.

2 Fyll i informationen för att öppna ett gratis konto. Allt som krävs för att öppna ett konto är en giltig e-postadress. Fyll i din e-postadress tillsammans med ett användarnamn och lösenord. När du har gjort detta, kommer det att automatiskt skapa ett konto för dig. Om detta är första gången du har använt programmet, kommer det omedelbart att guida dig genom en handledning.

3 Skriv in namnet på din webbplats i avsnittet site skapande. Utnyttja ett namn som är i linje med vad du vill komma över. Om detta är en plats för ditt företag, sedan använda företagets namn, eller om det är en personlig sida, sedan använda ditt namn. Också vara säker på att lägga till några andra saker som skulle hjälpa till att beskriva vad det är du vill komma över. Till exempel, om du vill ha en webbplats som talar om ditt hantverk då kan du ha titeln som "Cory s hantverk." När du har valt en titel, kommer det att ta dig till drag-och-släpp-guiden.

4 Välj en design eller tema för din webbplats. Längst upp på sidan ser du en rullande rad med olika mönster. Välj en design som du gillar och klicka på den. Det fina med detta är att du kan ändra designen när du vill. Om du inte är nöjd med designen när du är klar klickar du bara på och välj en annan.

5 Titta på panelerna under konstruktion avsnitt. Här hittar du andra element att välja mellan. Det kommer att finnas sådana saker märkta "Punkt", "Foto" eller "titel". Bara vänster klicka och håll på elementet och dra den till sidan nedan där du vill att det ska uppehålla sig. Sidan du se nedan kommer automatiskt din hemsida eller den första sidan som andra ser när de besöker din webbplats, så se till att det ser ut precis hur du vill ha det. Om du vill ha fler sidor, klickar du bara på "Lägg till sida" sektionen och lägga till en ny sida och titel det. När du är klar kan du publicera din webbplats.

6 Klicka på "Publicera" knappen längst upp på sidan och ta del av adressen till din webbplats. Detta kommer att vara den adress som du kan ge till andra, och det kommer att vara din hemsida också. När du har publicerat din webbplats, se till att besöka den att se till att det inte finns några fel på sidan eller sidorna.

Tips

  • Lägg bilder till din webbplats för att anpassa det mer.