XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man bygger en personlig webbsida


Låt andra veta om din arbetslivserfarenhet, favoritmusik eller din senaste familjesemester genom att bygga en personlig webbsida. Skapa en webbplats som i stort sett vem som helst kan besöka är en av de snabbaste sätten att dela information. Det finns ett stort antal online besökare ständigt letar efter något intressant på webben. Om din webbsida innehåller vackra bilder, rolig information eller ens användbara data, kan det snabbt blivit mycket populärt. Med några tips får du lära dig hur man bygger en personlig webbsida.

Instruktioner

Microsoft Office Live

1 Gå till Office Live webbplats för att börja bygga din personliga webbsida. Klicka på den gröna "Skaffa en gratis hemsida" -knappen för att starta processen. Du kommer att bli direkt riktade till en annan sida för att ange några viktiga detaljer. Skriv en giltig e-postadress i avsnittet "E-postadress" och klicka på den blå knappen "Nästa" för att gå framåt.

2 Skriv in ett nytt lösenord i "Välj ditt lösenord" avsnittet. Ange andra detaljer om dig själv såsom tillstånd, postnummer och hemlig fråga med ett svar. Fyll i ditt förnamn, efternamn, typ av organisation, och antalet anställda du har i "Ange din information". Klicka på knappen "Spara och fortsätt" för att gå vidare till nästa registreringssteg. Följ resten av på skärmen för att framgångsrikt registrera en ny underdomän. Om du vill ha en personlig domän, måste du betala ett pris för det.

3 Klicka på "Designa din webbplats" länken som finns högst upp på sidan för att börja skräddarsy. Flera standard sidor kommer att redan ingår. Om du vill ha bara en centraliserad webbsida, klicka bara helt enkelt på knappen "Ta bort" bredvid sidan. Detta avsnitt kan lätt placeras i avsnittet "Page Manager". Välj "Redigera" -knappen för att börja bygga din personliga webbsida. Ersätt aktuell information i en zon genom att klicka i rutan. Infoga bilder i din webbsida genom att klicka på ett tillgängligt utrymme och välja "Bild" -ikonen på menyn "Page Editor". Bläddra igenom din dator för en befintlig bild för att ladda upp och klicka på "Infoga bild" -knappen.

4 Ändra webbsidans utformning genom att klicka på "Site Designer" -fliken. Du har möjlighet att ändra färgen på din webbsida, navigations avsnitt och även stilen i denna sektion. När du har gjort dina ändringar som behövs, välj "Spara" längst upp på sidan. I avsnittet "Page Manager", klicka på knappen "View Site" att titta på din personliga webbsida.

Weebly

5 Besök Weebly hemsida för att skapa ett nytt konto. Det är helt gratis att använda och tar bara några få minuter att bygga en webbsida. För att komma igång, ange ett användarnamn, lösenord och en giltig e-postadress. Efter den första installationen, klicka apelsinen "börja skapa" -knappen för att påbörja processen. Skapa ett namn för din personliga webbsida genom att skriva in det bredvid "Title din nya webbplats" avsnittet. Tryck på den blå knappen "Fortsätt" för att gå framåt genom att bygga din webbsida. Efter några sekunder, kommer webbsidan redaktör vara tillgängliga för dig att lägga till och ta bort komponenter på sidan.

6 Håll din datormus och dra ett av de tillgängliga "Elements" från toppen av sidan. Placera den i en tom plats på arbetsytan. Några exempel på "Element" som kan användas innefattar bilder, punkt sektioner och Google AdSense. Klicka på "Design" -fliken för att anpassa din personliga webbsida ytterligare. Det kommer att finnas flera mallar tillgängliga för dig att välja mellan. Förhandsgranska varje mall genom att klicka på den. Din webbsida kommer omedelbart byta till den valda mallen. Om du inte är nöjd med det första valet, klicka på en annan för att ändra det.

7 Välj "sidor" fliken för att lägga till mer än en sida. Du kommer också att kunna lägga till en blogg till din nya webbsida. Under "Hantera sidor", klicka på orange "ny sida" för att öka antalet sidor. Om du hellre vill länka en blogg istället väljer "ny blogg" för att göra det. Skapa ett namn för de nya sidorna genom att ange det bredvid avsnittet "Ny sida." När du är helt klar, klicka på "Spara" knappen längst ner.

8 Tryck på den orange "Publicera" knappen längst upp på huvudredigeringssidan för att göra din webbsida synlig för andra. Ett popup-fönster visas för dig att välja en webbadress. Du har tre alternativ att välja mellan. Använd en gratis subdomän som kommer att omfatta Weebly namn i det, registrera ett helt nytt domännamn för ett pris, eller använda din befintliga domännamn. Tryck på knappen "Fortsätt" för att gå vidare i processen. Ge andra din nya webbsida webbadress så att de kan visa din färdiga produkten.

Tips

  • Alltid uppdatera din webbsida information om en vanlig basis.Always använder en Internet-anslutning med hög hastighet när man bygger en webbsida.