XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

SLI-teknik (eller Scalable Link Interface) är ett system som gör det möjligt för en enda dator för att använda två eller flera grafikkort i tandem i huvudsak fördubbling av grafiska kapacitet på datorn. Vid visning av en bild med SLI-teknik, kommer skärmen att delas upp i delar, med varje grafikkort är ansvarig för att visa en del av bilden. Att bygga en dator som kan hantera SLI-teknik kräver specifika delar.

Instruktioner

1 Köp ett moderkort som stödjer SLI-teknik. Leta efter ett moderkort som har två (eller tre) PCI-E (PCI Express) slots. En PCI-E slot är en dedikerad port för grafikkort, så moderkortet måste är utrustade med två eller flera för att göra SLI möjligt.

2 Skaffa två eller flera (beroende på om du vill använda dubbla eller quad SLI) grafikkort av samma märke och modell. Detta är nödvändigt, eftersom endast identiska grafikkort kan länka optimalt med hjälp av SLI-teknik, så se till att du får två av samma modell kort från samma tillverkare för att minska risken för inkompatibilitet.

3 Kontrollera watt kraven för dina grafikkort, som ligger i produktdokumentationen eller specifikationer för modell. Köp en SLI-certifierat nätaggregat med tillräcklig effekt för att hantera dina valda kort. Den extra grafikkort (s) kommer att kräva dubbelt befogenhet att utföra normalt, så att inte göra det vanliga misstaget att det brister i nätaggregatet.