XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man designar en Wedding Bildspel i After Effects


Ett bröllop bildspel kan vara en hyllning till de omhuldade stunder under en relation. Även om den traditionella bildspelet är bra, med hjälp av After Effects för att skapa fantastiska visuella effekter kan skapa ett bildspel som folk kommer att prata om i många år framöver. Med After Effects, ger en enda, platt tvådimensionell bild vägen till tredimensionella djup som bilden ursprungligen fångas.

Instruktioner

Photoshop Förberedelse.

1 Dra en bild i Photoshop. Välj ett objekt eller en person som du vill lyfta fram. För att förenkla förklaring, föreställa sig ett porträtt av en brud.

2 Gör en markering runt bruden med lassoverktyget.

3 Kopiera och klistra in markeringen. Detta bör automatiskt skapa ytterligare ett lager ovanför din ursprungliga för dig, men med den markerade bruden ensam bild. För framtida användning, kallar detta skikt "Bride" och det ursprungliga lagret "Bakgrund" genom att klicka på lagren i Lagerpanelen.

4 Välj och använda Klonstämpel verktyg för att radera objektet från det ursprungliga lagret. Se till att bakgrundslagret är markerat på panelen Lager.

5 Håll ner alternativ eller Alt-knappen och välj ett område som du kan kopiera. måla nu över den ursprungliga bruden bild som du just har gjort en kopia av. Du "radera" den ursprungliga bruden från bakgrundslagret. Det är bättre att göra det i små slaganfall och ständigt markera nya områden att kopiera från. Spara bilden när du är klar som en PSD-fil.

After Effects Bröllop Bildspel

6 Öppna After Effects. Gå till Arkiv> Importera> Arkiv och sedan hitta PSD du sparade i steg 5. Klicka på den och tryck på "OK".

7 Välj sammansättning klippta lager från Importera Kind rulla ner menyn från denna nya fönster.

8 Välj de redigerbara lagerstilar, och tryck sedan på OK. Detta kommer att skapa en komposition i din portfölj panel med en mapp.

9 Dubbelklicka på sammansättningen i din portfölj panelen. Detta kommer att öppna sammansättningen i tidslinjen.

10 Gör båda lagren 3D genom att markera den första ( "Bride") och Skift-klicka på andra ( "Bakgrund"). Högerklicka på lagren. Ett flytande fönster ska dyka upp. Välj 3D-lager. Skikten nu kan förflyttas i 3D-rymden.

11 Välj bruden lagret och snurra ner rullmenyn genom att klicka på den vita triangeln bredvid bruden lagernamnet. Snurra ner Trans menyn liksom.

12 Hitta position och märker tre koordinater. Den sista är z-space koordinat. Skriv in "-100" här så att det är längre bort från det ursprungliga lagret. Detta kommer att flytta bruden bilden bort från bilden, vilket ger bilddjup. De närmaste steg, om den utförs på rätt sätt, kan ge bilden rörelsen. När du lär dig att göra nästa steg, spela med dem tills du är nöjd med resultatet.

13 Gå till Lager> Nytt> Kamera. Tryck på OK när fönstret Camera Settings visas.

14 Flytta kameran tillbaka i z-zon också. Detta är lättare om du ändrar en visningsläge i sammansättningen fönstret till en två-visningsläge. Välj ett av fönstren och ändra det aktiva kameraläget till ovanifrån.

15 Välj Kamera lagret igen och flytta kameran tillbaka i det övre visningsfönstret.

16 Flytta kameran på sin x-axeln till vänster.

17 Klicka på både position och Point of Interest stoppur ikoner till vänster om dessa. Detta bör lägga till en nyckelbild.

18 Flytta aktuell Time Indicator till höger 2 sekunder.

19 Flytta kameran åt höger på x-axeln. En viktig ram ska visas.

20 Tryck på mellanslagstangenten för att se denna levande. Gör samma sak för de andra bilderna. Varje kommer att vara i sin egen sammansättning, och dessa kan bleka ut genom opaciteten stoppur ikoner.