XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Alltför många program försöker använda samma mängd systemresurser kan leda till stora prestandaproblem med din Dell-dator. Inget av dessa program kommer att kunna få hur mycket minne de behöver för att fungera korrekt, orsakar hela datorn att sakta ner dramatiskt. Ibland är det enda sättet att åtgärda problemet är att dumpa minnet på Dell-datorn. Du vet att detta fenomen med ett annat namn: starta om maskinen.

Instruktioner

1 Stäng alla öppna program. Om du inte din dator kommer att försöka stänga dem individuellt under avstängning, vilket kan fördröja processen genom minuter i extrema fall. Klicka bara på "X" rutorna i hörnet av programfönster för att stänga dem.

2 Öppna Windows Aktivitetshanteraren genom att trycka på "Ctrl", "ALT" och "DEL" på tangentbordet samtidigt. Stäng alla program som har fryst och inte svarar genom att välja deras namn från Task Manager och klicka på knappen "Avsluta aktivitet".

3 Välj "Start" -menyn från det nedre vänstra hörnet av din Dell-dator skrivbord.

4 Välj det alternativ som lyder "Shut Down".

5 Välj det alternativ som lyder "Omstart" från skärmen som visas. Detta kommer ordentligt stänga av datorn, clearing eller "dumpning" det interna minnet i processen. Efter några sekunder datorn startar upp igen. Vänta för skrivbordet ska visas och sedan fortsätta att använda maskinen som vanligt.