XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man fäster en kommentar i Excel 2007


Oavsett om du är ny till Excel 2007 eller en erfaren kalkylblad designer, vet du ett kalkylblad kan bli komplicerat snabbt. Som komplexiteten ökar, så ökar behovet av dokumentation. Men innan du börjar skriva en bruksanvisning, försöka fästa kommentarer till celler. Kommentarer kan förklara en knepig formel klargöra ett överraskande resultat, eller ge tips för användarna. Eftersom kommentarer innefattar användarens namn, de är idealiska för samarbetsprojekt. Lägg cell kommentarer vid utformning tid och dina framtida användare kommer att tacka dig. Och när du öppnar upp ett kalkylblad du inte har använt i flera månader och inser hur mycket tid du har sparat, kommer du att tacka dig själv.

Instruktioner

Lägg till en kommentar

1 Klicka på cellen där du vill placera en kommentar.

2 Klicka på "Ny kommentar" i "Kommentarer" området för "Review" -fliken.

3 Skriv en kommentar av valfri längd, tryck på Enter för att starta ett nytt stycke.

4 Klicka någonstans utanför kommentaren. Kommentaren kommer att försvinna ur sikte, och en röd triangel visas i det övre högra hörnet av kommenterade cellen.

Visa, redigera och radera kommentarer

5 Visa en kommentar. Håll muspekaren över någon cell med en röd triangel i hörnet.

6 Håll en kommentar på skärmen. Högerklicka på en cell som innehåller en kommentar. Välj "Visa / dölj kommentarer" från snabbmenyn. För att dölja kommentaren högerklicka på cellen och välj "Dölj kommentar" på snabbmenyn.

7 Visa alla kommentarer. Klicka på "Visa alla kommentarer" i "Kommentarer" området för "Review" -fliken. Dölja alla kommentarer genom att klicka på "Visa alla kommentarer" igen.

8 Redigera en kommentar. Klicka på en cell som innehåller en kommentar. Klicka på "Redigera kommentar" i "Kommentarer" området för "Review" -fliken. Redigera kommentaren text. När du är klar klickar du någonstans utanför kommentaren.

9 Ta bort en kommentar. Klicka på en cell som innehåller en kommentar. Klicka på "Ta bort" i "Kommentarer" området för "Review" -fliken.

Tips

  • Namnet på toppen av en kommentar anger vilken användaren inloggad. Om du använder någon annans dator, ändra namnet i kommentaren genom att välja den och skriva in ditt eget namn. För att ta bort namnet, markera den och trycka på Delete-tangenten.
  • Om du använder din egen dator och ditt namn inte visas korrekt, klicka på Microsoft Office-knappen. Klicka på "Excel-alternativ" längst ned i rullgardinsmenyn. Välj "populära" i den vänstra rutan. I den högra rutan under "Anpassa din kopia av Microsoft Office," skriver ett nytt namn i "Användarnamn" rutan. Klicka på "OK."