XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man flyttar din kropp i "World of Warcraft"


Om du är ny till "World of Warcraft", det första du behöver lära sig är hur man flytta din karaktär runt. Rörelse i "WoW" kräver en kombination av tangentbord och mus kommandon. Många "WoW" spelare väljer att använda en högkvalitativ mus, som tecken placering är mycket viktig i vissa räder. Även om du aldrig har spelat ett dataspel från en tredje persons perspektiv, lära sig grunderna i rörelse i "WoW" är mycket intuitiv.

Instruktioner

1 Använda tangentbordet för att köra i en viss riktning. "W" nyckel flyttar dig framåt, "S" knappen flyttar du bakåt, och "A" och "D" nycklar göra din karaktär Strafe vänster och höger. För att ändra riktning, klicka med musen markören på marken och dra musen för att förvandla din karaktär. Tänk på musen som ratten och nycklarna som gaspedalen.

2 Tryck på mellanslagstangenten för att hoppa upp och ner. Detta är användbart om du behöver för att klättra upp på ett objekt eller undvika ett hinder. Mellanslagstangenten gör också din karaktär simma till ytan om du faller i vattnet.

3 Typ emote kommandon i chattfältet att animera din karaktär. Emotes är förprogrammerade animationer såsom skratt, gråt eller bli arg. Till exempel skriver "/ dance" i chattfältet gör din karaktär börjar dansa. Många emotes är också åtföljas av rösteffekter. Några vanliga emotes inkluderar:

/gråta

/arg

/skratt

/våg

/applådera

/heja på

/ladda

/sova

/flört