XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man förstora bilder utan Pixelation


Pixelation inträffar när en digital bilds pixlar kan ses av betraktaren när bilden är förstorad. En pixelariserad bilden kommer att se suddiga, och du kommer att kunna se enskilda block i bilden. Lyckligtvis, även om bilden har en låg upplösning, kan du förstora bilder utan pixele genom att använda någon av ett antal gratis online-verktyg.

Instruktioner

vektor magi

1 Navigera till vectormagic.com och ladda ner gratis bildomvandlare.

2 Öppna programmet, klicka på "Bläddra" och öppna den bild du vill konvertera.

3 Välj "Hög kvalitet Level" i "detaljnivå Setting" i rullgardinsmenyn i sektionen "Förbättra Resultat." Detta ligger till höger på sidan.

4 Välj "mindre än 12 färger" eller "mer än 12 färger" beroende på hur många färger finns i bilden från "Color Setting" -menyn i resultatsektionen Förbättra.

5 Välj den visade palett baserad på hur färgerna matchar de i ditt foto.

6 Välj "Spara" och spara bilden till en plats som du väljer. När du öppnar bilden, kommer du att kunna förstora det utan pixele.

Reshade

7 Navigera till reshade.com och klicka på "Överför Pic" från den vänstra sidan av hemsidan.

8 Klicka på "Välj fil" och hitta den bild du vill förstora utan pixele. Välj "Skicka".

9 Klicka på rullgardinsmenyn under "Ny bildstorlek" när bilden har laddats ner. Välj en större bildstorlek än vad som visas och klicka på "Ändra storlek det."

10 Högerklicka på den ändrade bilden och välj "Spara som". Spara bilden till en valfri plats. När du öppnar bilden och förstorar den, blir det ingen pixelation.

Rsizr

11 Navigera till rsizr.com och klicka på filmapp bild i mitten på sidan.

12 Hitta och öppna bilden på din dator som du vill förstora utan pixele.

13 Klicka på "skalar" från det övre högra hörnet på sidan och öka antalet pixlar i "Bredd" rutan. Klicka på "Behåll proportioner" för att generera en pixel höjd som står i proportion till bredden.

14 Klicka på "Spara bild" nära toppen av webbsidan och spara bilden till en plats som du väljer. När du öppnar den bild du kommer att kunna förstora det utan pixele.