XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  HuvudsidaNär någon skickar dig ett foto, kan det komma ansluten till e-post som en fil eller inbäddade i kroppen av själva e-post. Om det finns en stor bild inbäddad i kroppen av e-post, kommer den att visa mindre än dess faktiska storlek - den e-postprogrammet automatiskt "krympa" den för att passa de fysiska dimensionerna hos e-postmeddelandet. Återställa denna bild till sin ursprungliga storlek är enklare än du kanske tror.

Instruktioner

1 Ta reda på om bilden är fäst eller inbäddad. Logga in på ditt e-postkonto och klicka sedan på meddelandet för att öppna det. Om du kan se bilden i kroppen av e-post, är det inbäddade. Om, å andra sidan, visas namnet på filen (Picture1.jpg) längst ned i meddelandet, är det fäst.

2 Ladda ner bifogade bilder genom att klicka på "Download Attachment" knappen högst upp i e-postmeddelandet. Om du använder Gmail, kommer denna knapp visas bredvid bilden namn längst ned i e-postmeddelandet. Det finns ingen anledning att förstora bilden; det fästes som en fil, så det har inte ändrats.

3 Spara en inbäddad bild till din hårddisk. Högerklicka på bilden (om du använder en Mac, håll ner "Ctrl" som du klickar) och klicka på "Spara som". Välj en plats på hårddisken och klicka på "Spara" -knappen.

4 Öppna fotot i datorns "Paint" program. Leta reda på bilden på din hårddisk och dubbelklicka på den för att öppna den. Du kommer att märka bilden är större än den var i e-postmeddelandet; Detta beror på att e-postservern inte faktiskt "krymper" filen, helt enkelt komprimeras den visade bilden så att den skulle passa in meddelandet.