XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man förstora ett foto Med Canon Pixma MP470


En scanner är ett av de bästa sätten att ladda upp en bild på en dator. När skannats, kan bilden redigeras, beskäras, förminskas och användas på många sätt. Tyvärr är en av de få saker som du inte kan göra framgångsrikt med en skannad bild förstora den. När bilden skannas det endast kan minskas. Förstora bilden kommer att orsaka pixele och minskning kvalitet. Om du vill göra en bild större under skanningen som du behöver veta hur man förstora en bild med Canon Pixma MP470.

Instruktioner

1 Slå på Canon Pixma MP470 skrivare och öppna skannern. Placera bilden som du vill förstora sidan nedåt på originalglaset, vilket möjliggör åtminstone 1 cm utrymme mellan bilden och kanten på skannerbädden. Stäng skanner.

2 Öppna MP Navigator EX antingen genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller genom att klicka på ikonen i menyn "Start" under "Program", "Canon Utilities" och "MP Navigator EX 1.0." Antingen "navigationsläget" skärmen eller "One-click Mode" visas. Om "One-click Mode" visas, klicka på knappen "Switch Mode" för att växla till "navigationsläget" skärmen.

3 Klicka på "Scan / Import" -knappen och klicka sedan på "Bilder / Documents (Platen)" -knappen. Detta öppnar "Scan / Import Documents eller bilder" skärm. Markera kryssrutan för "Använd skannerns drivrutin" för att aktivera den och klicka på "Open Scanner Driver" -knappen.

4 Klicka på fliken "Avancerat läge" som finns på höger sida av skärmen. Välj pappersstorlek och färgläge för skanningen. Pappersstorleken är storleken på det foto du skannar och färgläge är antingen "Färg" eller "gråskala", beroende på vilken typ av bild du skannar.

5 Klicka på "Preview" -knappen och vänta på skannern för att skapa en förhandsvisning av fotot. Justera beskärning av bilden om det behövs.

6 Välj en upplösning för skanningen i avsnittet "Output Settings". En högre upplösning ger en bättre bildkvalitet som tar längre tid att scanna. Ju högre upplösning, desto större blir bilden kan vara när de visas på en 72 eller 150 punkter per tum skärm, såsom en Internetsida.

7 Öka storleken på den skannade bilden genom att antingen ange värden i de utgående storlek lådor, som ligger i "Output Settings" område, eller genom att ändra scanningsstorleken 100% till ett större antal. Till exempel, kommer att skanna bilden vid 150% i stället för 100% gör den skannade bilden 50% större än den ursprungliga.

8 Klicka på "Scan" knappen längst ned på skärmen. Vänta tills programmet för skanning innan du stänger av datorn eller stänga programmet. Spara filen i en igenkännbar namn.