XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man förstora komponenter i Sketchup


Utvidga komponenter i Googles 3D-designansökan SketchUp är en uppgift för kommandot skalning. För att förstora en komponent du först välja detta kommando från verktygsfältet menyn eller tangentbordet och använda musen för att interaktivt förstora komponenten. SketchUp erbjuder en mängd olika alternativ för att förstora komponenter på olika sätt, inklusive de som upprätthåller proportionerna av komponenten och de som låter dig ändra dessa proportioner. Att förstå hur man förstora komponenter i SketchUp är grundläggande för att forma modeller för att matcha dina designidéer.

Instruktioner

1 Klicka på "Component" post i menyn "Windows". Detta kommer att öppna komponenter fönster för dig att välja en komponent för att förstora. Alternativt, gör följande för att ladda din egen komponent: klicka på "Arkiv" menyn "Öppna" kommandot sedan navigera till och dubbelklicka på en SketchUp-fil med en komponent som du vill förstora.

2 Klicka på knappen i verktygsfältet vars ikon är en vit kvadrat. Detta kör kommandot skala. SketchUp visar handtagen runt komponenten.

3 Klicka på en av hörnen av komponenten ask sedan dra musen framåt. Komponenten kommer att öka proportionellt, vilket innebär att bredd, höjd och djup av komponenten kommer att ha samma proportioner i förhållande till varandra att de gjorde innan du gjorde skalning. Hörn dimensionering handtag komponenter för proportionell skalning.

4 Klicka på en storlekshandtaget i mitten av en av komponentens ansikten. Dra musen bort från sidan av lådan motsatt den du drar. Detta kommer att öka rutan i en dimension: dess höjd, dess bredd eller dess längd. Komponenten inte längre har samma proportioner som den gjorde innan du utförde utvidgningen.

5 Klicka på en av handtagen vid mittpunkten av en av kanterna på lådan kring komponenten.

6 Dra musen bort från kanten mitt emot kanten du drar. Boxen kommer att förstora oproportionerligt som det gjorde i den senaste skalningsoperation du utförde med komponenten handtag i mitten av ansiktet.

7 Dra musen uppåt samtidigt trycker ner musknappen. Boxen kommer att växa i höjd, vilket är en operation du kan inte göra genom att dra den centrala handtaget på komponentens yta. I likhet med den tidigare stabil nivå denna operation förstorar komponentens dimensioner oproportionerligt.

8 Upprepa det sista steget, men tryck på "Shift" samtidigt som du drar musen. Den här gången boxen kommer att hålla sina proportioner.