XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man förstora Låg Pixel Foton


Utvidga låga pixel bilder är en enkel process, men tyvärr inte alltid ge goda resultat. Eftersom pixelated bilder innehåller endast en begränsad mängd data, det finns inget sätt att förstora direkt annat än genom att helt enkelt utvidga samma pixlar bilden. I många fall gör den förstorade bilden visas värre än det ursprungliga. Men kvalitet fotoredigeringsprogram sviter har extrapolering algoritmer som faktiskt kommer att lägga fler pixlar i en förstorad bild genom att gissa rätt färg. Tyvärr tekniken fortfarande inte existerar för en perfekt förstoring av låg pixel bilder, men en bra skrivningen gör en märkbar skillnad.

Instruktioner

1 Öppna bilden du vill förstora med ett bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop.

2 Titta under bildmenyn och starta "bildstorlek" -funktionen. Du kommer att se ett antal lådor inklusive höjd, bredd och upplösning.

3 Ställ in höjd och bredd inställningar för bildpunkter och sedan öka antalet i rutorna för att ändra bildstorleken. Om du vill att bilden förhållandet att förbli densamma, så att den slutliga produkten inte sträcks eller skev, se till att du kontrollera "begränsa proportioner" låda. Markerar denna ruta kommer att förändra det andra numret automatiskt när du ändrar den första och därmed behöver du bara ändra antingen bredden eller höjden för att påverka båda dimensionerna.

4 Klicka på "OK" och titta på din bild. Beroende på hur mycket du förstorar bilden, kan den suddiga eller taggiga. Genom att använda "Skärpa" eller "Blur" alternativ i menyn "Filter", kan du kanske att förbättra bildkvaliteten slighty.