XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man genomför en effektiv Online Sök jobb


Med hjälp av internet är viktigt idag när jobbet jakt, men det finns några saker att tänka på när de utför en online jobbsökning för att vara effektiv och framgångsrik.

Instruktioner

1 Kom ihåg att det finns fler jobb listade på nätet än vad du hittar på moster, HotJobs, och Craigslist. Många industrier har specifika webbplatser som har jobb forum och styrelser. Så använd dessa sökord när du gör en sökning på Internet, såsom "redovisning jobb" eller "lönejobb" snarare än att bara skriva in "jobb." Du kanske blir förvånad över de dolda platser som du hittar med jobb listade.

2 Många företag har jobb listade på sin egen webbplats istället för att använda anslagstavlor. Du kan enkelt göra en lokal sökning för företag i ditt område och sedan kontrollera sin egen webbplats. Se till att du följer deras diretions exakt när det gäller att svara, oavsett om det är på nätet, via e-post, eller med en faktisk papperskopia av ditt CV.

3 Föra en förteckning över alla webbplatser du besöker tillsammans med användar-ID och lösenord. Det är väldigt oprofessionellt att svara på samma jobb två gånger, men dessa platser föra register för dig om du använder en specifik ID Håll reda på ett Excel-ark eller separat papper med webbplatsens namn, användarnamn, lösenord, och även anteckningar om så nödvändig om vilka jobb du har hittat och så vidare.

4 Kom ihåg att bara för att du svarar på nätet betyder inte att du ska vara mindre än professionell. Använd aldrig förkortningarna du använda under textning dina vänner men agera som om du skriver en professionell brev. börjar alltid e-postmeddelanden med "Dear Sir" eller "Kära M'am" eller ännu hellre, personens namn ( "Dear Mr. Smith"). Se till att din signatur på e-postkontot är professionell och ta bort söta ord, smeknamn, och så vidare.

5 Om det är möjligt, spara ditt CV som en PDF-fil. Se till att du namnge CV med din första och sista namn snarare än bara "CV." Så bör den betecknas "Smith, Jane" eller "Jane Smith." Detta kommer att göra det lättare för hyra agenten att lämna bort och tycker att det är lika bra utan dem behöva byta namn på det själva.